HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

KCsSK vs GRIFF

2009.10.30. 22:38 RobbeR

Íme egy összehasonlítás a tavalyi (KCsSK-s) és az idei koliszobánkról (Hotel Griff Junior * -os):

  KCsSK  Griff
Elhelyezkedés BP XI. ker Dayka Gábor utca  BP XI. ker Bartók Béla út
Távolság az egyetemtől  irreleváns még sosem próbáltuk
Lustasághatáron belül található kocsmák száma  0  2
Lustasághatáron belül található sör-lelőhelyek (más néven folyékony pékségek vagy oázisok) száma  2  5
Ablakok hőszigetelési tulajdonsága %-ban  15 % 20 %
Legközelebbi vaginák távolsága  12 m 25 m
Extrák kiváló VOST (Vodka On Stairs Tour) lehetőségek, szuper panoráma és BaseHányás* lehetőség Takarítás, ágynemű-csere, szemét kiürítése by takarítók, padlószőnyeg
Használható(nemkívánatos lerakódás-mentes, zárható, öblítési lehetőséggel ellátott) angol vécék száma 0 2
Lehányható/lehugyozható laptopok száma 3 3

 

*BaseHányás : Magas tornyokról, sziklaszirtekről, és egyéb fix helyekről való lehányás

Ebből az összehasonlításból jól látható, hogy a jelenlegi lakhelyünk majdnem minden szempontból veri a tavalyit, bár idén még közel sem merültünk el annyira az alkohollal átitatott bulik mocsarában, mint azt tavaly tettük, mondtam is czakonak, hogy bazmeg ezen változtatni kéne (pár nappal ezután pedig azon kaptuk magunkat, hogy reggel 10-kor talaj másnaposan jövünk haza egy 8. kerületi albérletből a piros 7-esen, czako orvosi vassal átitatott pólóban, én pedig újdonsült apukaként, felsőruházat nélkül).

Mellesleg új szobatársunk is akadt, akit Johny-nak hívnak, róla -amellett, hogy elsőéves proginfós- fontosnak tartom megemlíteni, hogy azzal a megmozdulásával, amikor talaj részegen elhagyta az összes cuccát, és még egy hetekig tartó monoklit is szerzett magának egy WTFnighton (WTFnight = nem emlékszem, mi történt velem tegnap night), igencsak bizonyította alkalmasságát a kollégiumi életre, mellesleg czakonál és nálam is szerzett néhány respektpontot, és czako állítása szerint ő is produkálta a kneeSleeping-et, amit tavaly Dani, az akkori szobatársunk fejlesztett ki és alkalmazott néhány WTFnight után. A kneeSleepingről készítettem is egy matrica-tervet fotosoppba, amit szerintem célszerű lenne kihelyezni a koli frekventáltabb pontjaira, nehogy véletlenül rálépjenek egy szerencsétlen KneesSleeper lábára, bokájára:

 

A kneeSleeperek egyébként úgy keletkeznek, hogy egy sima Sleeper nem képes 100%-ban felkapaszkodni a fekvőalkalmatosságra, vagy a művelet közben félúton elalszik. Előnye, hogy egy ágyon akár 5-6 kneeSleeper is elfér, hátránya, hogy nem túl kényelmes, és a test alsó része tulajdonképpen folyamatos veszélynek van kitéve a kneeSleeping teljes időtartama alatt...

Van még néhány általam ismert spéci sleeping típus (magzatSleeping, lapockaSleeping, sleepWhereYouAre sleeping), de ezekről talán majd másik posztban írok.

Egyébként most, hogy megint beköszöntött a szeptember (igazából már október vége van, de ezt most úgy értem, hogy megint eltelt egy tanítási év), az eddig oly gyönyörű életkorom 22-re inkrementálódott, megint megérkezett egy újabb generáció a budapesti egyetemekre, akik -számításaim szerint- még pont egy évvel korábban fogják befejezni az egyetemet, mint mi, a jövő éviek már talán velünk egyidőben végeznek majd. A new generation-ba tartozik többek között Gréta is, aki egy újszászi lányka (bár a kicsinyítő képző használatát itt picit túlzásnak érzem, de nagyító képzőt sajnos nem ismerek), szintén az ELTE-re jött, és ráadásul ugyanabban a koliban is lakik, mint mi, tehát ha esetleg megéhezem, akkor mostmár van kit lehúzni kajával.

Egyébként -a témától eltérve- az utóbbi időben annyi webes munka beesett, hogy még egy egészséges Hangover-szarásra sincs időm, viszont ha egyszer a végére érek, akkor annyi pénzem lesz, hogy talán megengedhetem magamnak napi 1 rekesz sör megvásárlását is! (egyébként éppen webdesigner-t keresünk, ha valaki ismer ilyet, esetleg ő maga az, írjon az ignaczrobert at gmail-re).

Szólj hozzá!

Címkék: barátok magán kneesleeping

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr541487864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása