HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

Sipi fele hazibuli - SippeR BDay

2010.10.10. 16:09 RobbeR

Meghokkentoen nagy szakmai multunkra visszatekintve a hazibuli keszites teren, osszegyujtottem azon par dolgot, amit soha (ismetlem SOHA!!!!) ne hagyj lathato helyen a hazibuli megkezdesekor. Ezek a kovetkezok:

  • Borotvahab
  • Borotva
  • szuleid 15 eves bora, vagy egyeb diszdobozos/diszuveges szesztartalmu folyadekja
  • televiziokeszulek
  • laptop (!!)
  • szigetelo szalag

Erdekes teny, hogy az ember alkohol befolyasoltsaga alatt elegge kreativ tud lenni, tehat ahhoz, hogy minden lehetseges veszelyforrast beiteraljak a fent lathato felsorolasba, be kene rugnom most is, hogy reprodukalni tudjam a reszegseg alatt vegbemenio gondolatmeneteket, de annak az eselye hogy most nekialljak inni.. Hat fogalmazzunk ugy, eleg nagy szorzot adnanak ra a fogadoirodak.. A tokeletes megoldas, ha egyaltalan semmit nem hagysz kinn a hazibuliban, tehat egy ures szobaban csinalod meg, ahol a zenet szolgaltato elektronikus eszkozok is elerhetetlenul magas helyen vannak, vagy egesz egyszeruen be vannak epitve a haz falaba (ez utobbit javaslom, mert egyes feljegyzesek szerint a Sipi fele hazibulikban mar lattak valakit repulni, tehat ha magasra teszed, valaki veletlenul felrepulhet oda es tonkreteszi). Bar szerintem Czako egy ures szobaban is el tudna rontani valamit. BTW a szigetelo szalag a tegnapi Sipi-fele hazibuli termese, de ne szaladjunk ennyire elore.

A partyjarat 8 korul indult Sziller vezetesevel, aki ujdonsult autojaval pattintgatott at bennunket a szomszedos telepulesre, named Jasz Saint George the lower (Jaszalsoszentgyorgy), ugyanis ezen a telepulesen helyezkedik el a Sipi-fele party house, ahol kevesszer voltam meg ugy, hogy ne hanytam volna, pedig mar eleg sokszor voltam ott.

Mikor atertunk, Sipi eppen sehol nem volt, gndolom ot senki nem hivta meg a sajat hazaba a sajat szulinapjan, ugyhogy leultunk es elkezdtunk intellektualisan beszelgetni Sanyival es Csabival (mi 4-en voltunk by the way, SzilleR, AddeR, CzakkeR, RobbeR aki ugyebar en vagyok). Az intellektualis beszelgetes viszonylag elvezheto volt mindaddig, ameg SzilleR elo nem kapta a poenkodasi venajat, es a szovicceknek azt a fajtajat kezdte el pattintgatni az arcunkba, ami meg az igazi szovicc-matuzsalemeknek is agyergorcs-gyulladassal vegyitett ongyilkossagi hajlamot idezett elo... Itt hangzott el az alabbi beszelgetes is SannyeR es Czako kozott:

S: Bazdmeg elmaradt a forma 1, mert akkora eso volt, hogy nem tudtak az autok felmenni a palyara.
CZ: Kajak?
S: Nem kajak, autok....

Oke, lehetseges, hogy ez utobbit en mondtam, bar nem vagyok ra buszke... Mindegy is, mert a beszelgetes utan ugyis nyomtunk egy format C-t az agyunkon, szoval szerencsere elkepzelesem sincs, hogy mirol is beszelgettunk tulajdonkeppen.

Mikor SippeR megerkezett, egybol ket dolgot pattintott be a benn uldogelo tarsasag korkoros elhelyezkedesenek mertani szelere, meghozza egy idogepet, es egy cc 160 cm magas szoke csajt, akit szerintem Andinak hivnak, masok szerint viszont Szandranak. Andi szerint is inkabb Szandra, bar ez az est tovabbi reszeben senkit nem erdekelt (vagy csak engem nem erdekelt, a tobbieket meg en nem erdekeltem, es ezert gondolom ugy hogy senkit nem erdekelt, vagjatok tranzitivitas vagy mi a fasz), szoval en Andinak hivtam.

Andirol amugy azt kell tudni, hogy valami kobmeteres admin a WOW-ban az egyik szerveren, es ezen kivul meg akkora kocka dolgokat mondott, hogy most hirtelen meg is hivom a "Holy shit, we are nerds" nevu altalam alakitott facebook csoportba (csatlakozzatok ti is! most!), mert szerintem sapka helyett is kartondobozt hord. Nekem ez teljesen parse error-t is pattintott az agyban, mert meg az informatika karon se hallok ekkora kocka dolgokat, mint amit ez a csaj pattintgatott ejszaka (es nem is nez ki rosszul, maximum csak egy ara'nyos resize-t nyomnek ra, mondjuk 120%-ra, hogy kicsit jobban kialljon a foldbol, es 120% eseteben meg a pixelesedes is minimalis)... Sot, meg czakotol se, aki egyebkent SPAM-nek nevezi a postaladaba behelyezett papir alapu TESCO szorolapokat, es a vonaton unalmaban vonatszimulatort jatszik a laptopjan...

Visszaterve a cselekmeny elmeselese altal meghivott fuggvenybol, ott tartottam, hogy elkezdodott a buli, meghozza az idogep kb negyed ora alatt torteno "elhasznalasaval" (az idogep egyebkent valojaban hazipalinka, csak en inkabb a funkcionalitasa alapjan nevezem el a dolgokat), ami megfeleloen mukodott, mivel hirtelen masnap reggel lett.

Az idoutazas alatt valaki talalhatott 1-2 raklapnyi szigetelo szalagot is, amit szisztematikusan elhelyezett az idoutazok testfeluleten es ruhazatan, meglepodest csalva ezzel a reggel felkelo ifju time traveller-ek arcara. Mas erdemleges esemeny, hogy egyes informaciok szerint CsabbeR-t megviselte az idoutazas, es a csuszas alatt az idofolyosoban oralis uton visszajuttatott a termeszetbe egy minimalis gyomorsavat, majd ezt tetszolegesen ismetelte meg par masik resztvevo is.

That was SippeR BDAY @ 2010.10.09... It was a Q-dance event. See you next year.

Jah, amugy lenne itt egy kep, amit megosztanek mindenfele tovabbi magyarazat nelkul, akinek kell, az ugyis nyesi, hogy mirol van szo (javaslom egyszer polora nyomtatni, es ajandekkent atadni a megfelelo szemelynek):

 

Szólj hozzá!

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr512360579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása