HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

Sensor Base 2008.09.20 with The Pitcher & Alphaverb

2008.09.25. 17:07 RobbeR

 /*
Ebben a posztban különösképpen sok link található, ezért a böngészőkhöz kevésbé értő, 1.0-ás IE-huszár juzereknek segítenék egy gyors ToolTip-pel: Ha a linkre kattintva lenyomva tartod a Ctrl billentyűt, akkor a mutatott tartalom új ablakban nyílik meg (feltéve ha értelmes böngészőt használsz), ezáltal nem kell elhagyni az eredeti "szülő" oldalt az URL tartalmának megtekintéséhez.

Más típusú toolTip by faterom, hátha valakinek ez is hasznos: "Az ajtó nyitása a kilincs lenyomásával, és az ajtólap egyidejűleg történő nyomásával valósul meg."

Mégegy ToolTip az ajtókkal kapcsolatban, ami most csak úgy eszembe jutott: Ha az üvegajtóra INLOT van írva, akkor azt húzni kell.....
*/

A legutóbbi poszt után hagytam Nektek egy kis időt, ezzel próbálom érzékeltetni a regenerálódást, amin az abban megfogalmazott buli óta átestünk. A testünk szép lassan visszanyerte eredeti tulajdonságait, beállt a belső ritmusunk, sőt, a bélflórám egyensúlya is visszalendült a normális kerékvágásba (igen, ezt a sok bullshitet mind a reklámokból tanultam, amikor még néztem TV-t). Viszont azóta megint annyi posztolnivalóm lett, hogy ha most nekiállnék, két hét alatt ~20 bill simára koptatásával se nagyon tudnám leblogzani, már csak a sok programozós munka miatt sem.

Valójában az a baj, hogy szinte mindennapos blogeseményeken esek át (Bloggyanús eseményeken, by Feri), főleg amióta a koliban vagyok, és egyetemre járok. Voltak már éjszakai csocsózások, pinyózások, kocsmába menés, majd Gyöngyinél alvás (hatan egy ágyban, ami nem is lett volna annyira rossz, amennyiben czako és Tulok helyett mondjuk Gyöngyi aludt volna fél éjszakán át szorosan hozzámpréselődve). Ugyanezen az estén volt, hogy a szinte legyőzhetetlen huggyantási inger miatt késtük le a -hajnali 1 magasságában nem túl sűrűn portyázó- Lopakodó kombínót, ami egy nagyon félénk állat, ha megijed, azonnal megáll, és halottnak tetteti magát. Ezzel a húzásunkkal megajándékoztuk magunkat egy éjszakai egészségügyi sétával a Blahától a Mester utcáig.

Megismertünk pár új arcot, többek között egy lányt is, akinek anyakönyvezett neve Mezei Nárcisz (nem vicc), és egy Barnabás nevű srácot is, akivel -annak ellenére, hogy két szobával odébb lakik- még nem sűrűn sikerült úgy összefutni, hogy ne kottarészegen próbáljon navigálni a két szomszédos fal között.

Egyébként ezen a linken megtekinthető a látástól-mikulásig órarendem, de szerencsére ennek a sok tudásforrásnak csak ~20%-át használjuk ki, ráadásul minden héten mindig másik 20%-ot. Nyilván ennek a mentalitásnak köszönhető az a tény, hogy 3 hét alatt 3 hiányzást gyűjtöttünk össze Alkalmazások Fejlesztése tárgyból, valamint Web-fejlesztésből kettőt, mert ebből első héten elmaradt az óra... (4 hiányzástól kurzus FAILED). Azt, hogy miért nem jutottunk be sosem, inkább most nem írnám le (elég megnézni az említett órák kezdési időpontjait).

Volt még -a czako-féle Wikingben hempergős pénteki buli utáni szombaton- egy Sensor Base is szeptember 20-án, ami a budapesti K2-ben rendszeresen megrendezésre kerülő Hardstyle party. Ez volt a szülinapom (ami mellesleg 14-én volt) n-edik számú megünneplése, ami már annyiszor megtörtént, hogy kb 300 éves koromig előre megünnepeltük mindet..

The Pitcher-ről azt kell tudni, hogy a HS-t megteremtő együttesnek, a Donkey Rollersnek (és a Superplasticnak) az egyik tagja, Sensoron pedig személyesen Ő MAGA kacsingatott arcba, amikor az aláírást adta a 200-asomra. Másik nagy név a bulin Alphaverb volt, aki ráadásul -szerintem- jobban nyomta, mint The Pitcher. Amúgy hatalmas party volt, kevés piával is nagyon nagyot zúztunk, majd a nagy hangerő miatt 3 napon át röpke 50%-os halláskárosodásban szenvedtünk (ez így pont jó volt, a fülünket úgysem kurtuk még szét az adott héten, csak a tüdőnket, májunkat stb).

Jelen pillanatban -a hajnali 3-ig tartó Egyetemi Napokon való ruhatáros mivoltunk miatt- ott tartunk, hogy én ülve-alva-blogzok az egyetem géptermében (Loviban), czako valamelyik web-fejlesztés gyakon van, és dinamikusan figyel a tanárra (vagy másképp fogalmazva odafigyelve alszik), úgyhogy ne haragudjatok, hogy ezt a sok dolgot most ilyen rövid posztba sűrítettem, remélhetőleg majd egyszer lesz időm leírni a detailokat is...

RobbeR

2 komment

Címkék: zene barátok buli éjszaka magán hardstyle

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr27681395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nati 2008.10.04. 20:19:41

már az is jó ha írsz valamit:) pussz

Sziller 2008.10.05. 17:58:43

Azért még jó hogy a buli sokkal jobbra sikeredett mint ez a post xD
süti beállítások módosítása