HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

BUÉK

2009.01.01. 15:55 RobbeR

2008 keretes szerkezetű esztendő volt, ami azt jelenti, hogy az év legelelején és legvégén is pontosan ugyanazt csináltam: hánytam. Emellett az idei Király utcai szilveszteri házibulin nem is ismertem Gyöngyin és czakon kívül senkit, de mint Ti is tudjátok, az alkoholnak van egy elég jó kis hangulatoldó, gátláscsökkentő hatása, így hamar jóarc lett mindenki, meg alapból is jóarc volt mindenki. Így esett, hogy az idei buli is felejthetetlen volt (bár nekem érdekes módon már reggelre sikerült elfelejteni), emellett információ hiányában erről sajnos többet nem tudok írni. Viszont!

Ezúton szeretnék minden kedves Olvasómnak sikerekben, (nőkben|pasikban), szexben, bulikban, alkoholban, hardstyleban, lottóötösökben, híres DJ-kben, blogposztokban és kommentekben, memória allokálásokban és deallokálásokban, és hasonló nyalánkságokban gazdag, boldog új évet kívánni.

RobbeR

Szólj hozzá!

Címkék: blog szilveszter buék magán

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr8851681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása