HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

Elmélet a hóeséssel kapcsolatban

2009.02.27. 08:12 RobbeR

Tegnap lenéztünk a kolis farsangi bulira, és -nem hiszed el- egy gyerek tudod minek öltözött?

(- most nem kell válaszolni, költői kérdés volt, meg amúgy is hülyének néznek ha a monitorhoz beszélsz - ezentúl ez a fajta (- -) zárójelek közé írt megjegyzés kifejezetten azoknak az olvasóknak szól, akiknek 1-sel kezdődik a személyi száma -)

...Hűtőmágnesnek.... Ha hűtőnek öltözött volna, vagy mágnesnek, az tök átlagos lett volna, de az arc furfangosan ötvözte a kettőt, és hűtőmágnesnek öltözött, ami a következő alapanyagokból állt:

 - full fekete ruha
 - leszakított hűtőajtó a kézben [amiből a kcssk folyosóin meglepően sok található szétszórva], belső rekeszekben sör (!!)...

Először azt hittem, hogy valami atom-partyarchoz van szerencsém, aki kajak hűtőajtóstul viszi le a sört a buliba (ötletnek nem rossz), de amikor ezzel a konstrukcióval megnyerte a 3. helyezettnek járó díjat a jelmezversenyen, rájöttem, hogy ez egy jelmez [ami valójában első helyet érdemelt volna szvsz].

Ezen kívül volt még egy rendőr csaj is, aki annyira be volt baszva, hogy mikor megnyerte a 2. helyezettnek való fütyülős mézes-barack pálinkát [nagy kihívás elé állítva ezzel önmagát a színpadra való felnavigálást illetően], egyesek már csípőből tárcsázták a mentőket és a club detox-ot. Ezután még egyszer találkoztunk vele, akkor éppen a liftben hancúrozott a műanyag pisztolyával.

Tréfát félretéve a szorgalmi időszak kezdete nem csak azt jelenti, hogy szorgalmasan járunk bulizni minden héten, hanem az iskola is elkezdődött ezzel egyetemben[érted, ezzel EGYETEMben, jó mi? pffffffffff]. 24 kredit vettem fel, de jelentősen több időt kell az egyetemen töltenem hetente, mint előző félévben, mivel sok a katalógusos gyakorlatom. Ez azért tré, mert így kevesebb munkaidőt tudok leadni az ügyfélszolgálatos munkahelyemre, amit mellesleg -az ottani (összes arc/jóarc) arány 1 egész felé konvergáló értéke miatt- igencsak szeretek, másrészt a sok tanulás és munka mellett alig marad időm bulizni.. Persze erre már született megoldás, méghozzá a 'RobbeR törvénykönyve' című dokumentum keretein belül, ami íratlan szabályokat tartalmaz arról, hogyan csináljuk a dolgainkat a mindennapokban. Nem túl népszerű, mivel eddig nagyrészt csak én követem ezeket a szabályokat, illetve többé kevésbé czako, tehát ide írom az eddig elkészült íratlan szabályokat, hogy mostantól írottak legyenek:

  1.  A tanulás/iskola soha ne az ivás rovására menjen.
  2.  A tanulás/iskola soha ne a bulizás rovására menjen.
  3.  A munka soha ne menjen az ivás rovására
  4.  A munka soha ne menjen a bulizás rovására.
  5.  Ha felebarátodat bármilyen módon hozzá tudod segíteni ahhoz, hogy kúrjon egy csajjal, akkor gondolkodás nélkül meg kell tenned a szükséges lépéseket. Amennyiben ez nem következik be, a 6. szabály lép életbe.
  6. (fejlesztés alatt)
  7. -
  8. Hétköznapi társalgás közben kerüld az idegesítő közhelyeket, szólásokat, közmondásokat, mint pl "szarból nem lehet várat építeni" vagy "vakok között a félszemű a király".

Ezen kívül még 2 szabály jutott most eszembe, amiket azért nem írtam le a felsorolásba, mert kirívóan prioritásosak, valamint van pár kevésbé fontos is, amik most nem jutnak eszembe. Íme:

 0. szabály: Bármikor, bárhol, bármilyen körülmények között legyen nálad legalább 1 db /felbontatlan, nem használt/ óvszer.

 32. szabály: A hűtő minden esetben tartalmazzon legalább 2 db sört fejenként, vagy 2 dl töményet, vész esetére.

Hogy miért nem sorban számozzuk a szabályokat, annak is oka van: hogy közéjük beférjenek más, később kitalált szabályok is. Logikus, nem?

Egyébként ha van bármilyen tippetek új szabály bevezetését illetően, azt szivesen látom a szokásos kommunikációs csatornákon keresztül.

Visszatérve az iskolai témára, itt van néhány kurzusom neve: Algoritmusok és adatszerkezetek 2, Eseményvezérelt alkalmazások fejlesztése 1, Számítógépes grafika, Nevezetes algoritmusok implementálása, Diszkrét matematika 2

  • Nevezetes algoritmusokat általában otthon szoktam implementálni rendszerint az ágyamban fekve, csak én alvásnak hívom.
  • Algo 2 gyerekjáték lesz, az Algo 1-et is nyesem vágom, nem lehet probléma.
  • Laza 3-4 év programozás-tanulás után a Számítógépes grafika óra keretein belül sikerült eljutnom arra a szintre, hogy képes legyek kirajzolni a képernyőre egy zöld színű háromszöget. Hát nem valószínű, hogy én fogom lekódolni a GTA 5-öt, feltéve ha annak nem az lesz a lényege, hogy nagy, zöld színű háromszögekre kell kattingatni.

SZERK: utólag jöttem rá, hogy ennek a posztnak semmi köze a hóesés elmélethez, de majd ezt talán egy másikban részletezem. A cím mostmár maradjon.

1 komment

Címkék: barátok buli elte magán

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr66969019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crowbaby · http://www.crowbaby.blog.hu 2009.03.12. 17:43:50

nem rossz szabályok,bár az ötös szabállyal van némi fenntartásom nem is tom miért XD

(jah, am taggedről vok,gondoltam rádnézek, ha már ki vagy írva)
melyik egyetemre jársz?
süti beállítások módosítása