HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

Regular szombat este

2010.11.21. 16:42 RobbeR

Mivel 1-2 hete folyamatosan, napot ejjelle teve pattingatom a kodsorokat a huncut kis weboldalak ala (es ezt a magamfajta kockak ugyanolyan munkanak tartjak mint pl a favagast), az agyam annyira megtelitodott a virtualis bullshitekkel, hogy ugy ereztem, csak egy format c-vel tudom uriteni a vermet es felszabaditani nemi helyet a szervezetem merevlemezen, a format c modja pedig a szen alapu szerves eletforman nem keves alkohol szajon at torteno beinjektalasaval valosithato meg, vagy hogy mindenki ertse: bebasztunk.

A bebaszashoz a megfelelo mennyisegu alkohol beszerzeset Sipivel ejtettem meg, akivel meglatogattuk az ujszaszi non-stopot, ami reggeltol estig NONSTOP nyitva van, ejszakara viszont bezar. Ujszaszon egyebkent semmilyen vendeglato es szorakoztato egyseg nem az, aminek hivjak, lasd:

 - Viking internet kavezo (!!!), ahol se kave nincs, se net
 - Foldi NON-STOP, ami 9 utan inkabb mar csak STOP
 - UFO uzlethaz, ahol se ufot nem talalsz (Muldernek uzenem hogy most ezert szerintem ne utazzal ide tobb ezer km-t bro), es a 30-40 negyzetmeteres-es kisboltot pedig eleg felmagasztalo dolog uzlethaznak nevezni
 - Muvelodesi haz - ahol maximum az ujszaszi kissebbseg szokasain es tradicioin tudsz muvelodni

Szoval ott tartottam, hogy az alkohol beszerzese utan elutaztam Nagy Zs-hez (akinek itt a blogja), aki megkozelitoleg 40-50 meterre lakik az en jelenlegi lakcimkartyan szereplo lakhelyemtol, tehat nem kellett megszakadni az odautban. Eme "utazasban" egyebkent tarsam volt Sipi is, akinek hasonlo tervei voltak az estere nezve, mint nekem, ez magyarazza a nalunk levo fel liter, 45%-os palinkat az elengedhetetlen soron kivul.

Megerkezve Zsoltihoz meglepve realizaltuk, hogy az estebe becsatlakoztak az alabbi arcocskak is: Adrienn, Judit, 2 jolfesult srac a kozeli Abony varosabol, Brad BND Bellick (aki annak ellenere, hogy 20 meterrel lakik messzebb Zsoltitol, mint en, autoval jott egy alkoholfogyasztast feltetelezo osszejovetelre, ezt nyugodtan nevezhetjuk DUPLA FAIL-nak is), a mar emlitett Sipi, es termeszetesen jomagam. Ja es Zsolti, bar ot nem tudom ki hivta (haha ez nagyon szar, de mindig elsutom).

Ahogy elkezdtunk dolgozni a majelegtelensegen, exponencialis sebesseggel elkezdott a jo otletek krealasa, mint ahogy az szokott lenni, igy esett, hogy rumot szopogatva, felreszegen nekiultunk pokerezni, es rajottem, hogy reszegen nagyon jol jatszom, mivel sikerult az elre torni annak ellenere, hogy nem mindig voltam benne biztos, hogy jol latom-e a lapokat. Jah, es tobbek kozott leesett egy bubi pokerem, ami az eddigi elo jatekban kapott legerosebb handem volt. De lehet hogy ezt csak almodtam.

A masodik otlet, ha lehet megjobban sikerult, melynek alapgondolata az volt, hogy mi vagyunk a legjobb pasik szeles-e videken, ugyhogy keressuk fel a legjobb csajokat es szedjuk fel oket. Szerencsere, igy a 21. szazadban mar adottak ehhez a kenyelmesebb lehetosegek is a brute force f2f "Romeo and Juliet style" mellett, ilyen peldaul a telefon, vagy a facebook, es mi, mivel kockak vagyunk, telefonalgatashoz pedig tul balfaszok, az utobbi megoldast valasztottuk. Ezuton kernek elnezest az osszes lanytol akinek tegnap Sipi az en bejelentkezett accountommal irkalt facebook cseten, marmint -felre ne ertsetek- nem azert kerek elnezest amiket Sipi irt, mert arrol nyilvan nem tehetek, hanem azert hogy hulye fejjel megadtam neki a lehetoseget, hogy az en accountommal csinalja... Mindenesetre a mai "reggel" "jol" indult, mikor radobbentem, hogy a facebook chat minden beszelgetest megjegyzett, igy volt lehetosegem visszaolvasni a Sipi altal irt ellenallhatatlan csajozos dumakat. Keresere nem masolok be beloluk, de a teljesseg igenye nelkul az alabbi szavak es kifejezesek is elhangzottak a beszelgetesekben: 

 - "teccel" (a helyesirasra egy ilyen jo pasinak, mint Sipi nem szukseges figyelnie)
 - "sex??" (minek vesztegetni az idot udvarlassal? Igaza van)
 - "segglyuk (ezt erdekes modon az egyik csaj irta egy eleg visszataszito szovegkornyezetben)
 - "cuppos" (ezt Sipi irta, wtf?)
 - "potencialis uzleti lehetoseg"
 - "Kostenlos" (tudja valaki ez mit jelent?)

A harmadik otlet talan a legmegmagyarazhatatlanabb szamomra: kiugrottam egy mozgo kocsibol, mint James Bond (de nyilvan o valamit jobban csinalt mert en kurvara bekurtam a konyokom), bar hozzateszem, eleg lassan mozgott az auto. Ezzel modositottam a "Mekkora baromsagokat csinaltam mar reszegen eletemben?" TOP 3-as listamat, ugyanis ez a megmozdulas bronzermes a jelenlegi elosztas szerint, ket olyan dolog mogott, amit tuti hogy nem fogok leirni ide, mivel az elso helyezetten a mai napig csodalkozom, hogy egyaltalan tuleltem... 

Volt meg par masik dolog is, peldaul majdnem box is volt, de aztan sikerult elsimitani a nezetelterest civilizalt modon, igy szemelyi serules szerencsere nem tortent, persze ha nem nezzuk a jelentos maj es vese karosodast a resztvevok eseteben. 

Szólj hozzá!

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr762463366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása