HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

No One Cant Stop Us

2008.07.22. 01:45 RobbeR

A fent olvasható cím egy mai napig is termelő DJ-együttes zenéjének címe, a Donkey Rollers-é. Blutonium Boy, és ők voltak azok, akiktől először hallottam hardstyle trackeket. Ami először igazán megfogott, az ez volt:

 

Mivel a hs megjelenése óta nagyon sok DJ-együttes alakult, ezért most leírok néhányat, illetve azt is, hogy milyen tagokból áll(t):

Donkey Rollers - Zany & The pitcher
Brennan Heart - Régebben ketten voltak (ekkor Brennan & Heart-nak hívták magukat), de ma már csak Fabian Bohn alkotja. Régebben Dj Thera a.k.a Heart volt a másik tag.
Deepack - Marcel van der Zwan és Frank Pechler alkotja. Sok hs rajongót ennek az együttesnek köszönhet a szcéna.
Nightbass DJ Team - Johann Gmachl & Benjamin Zipperle.
Noisecontrollers - Bas Oskam & Arjan Terpstra. Nagyon jó zenét játszanak.
DHHD - Luna, Trilok & Chiren
Showtek - Wouter & Sjoerd Janssen (testvérek)
Alpha Twins - Arjen Timmerman & Anco Timmerman.
Project One - Headhunterz & Wildstylez. Ez egy új alakulat a Scantraxx ápolásában. A teaser-ük alapján nekem nagyon bejön, amit nyomnak:

 

Egy csomóan megkerestetek azzal, hogy küldjek Nektek zenéket, de mivel az msn igencsak alkalmatlan erre a célra, inkább adok néhány linket, ahonnan Ti magatok szedhettek le nagyobb mennyiségben HS-t:

http://www.bebo.com/Profile.jsp?MemberId=5829369460  -  Ezt MyVIP-en kaptam valakitől, de kurva jó! Liveset-eket és mixeket tudtok letölteni webes felületről (megaupload - fenn beírod a captcha betűket, és rákattintasz a Download gombra).

http://torrents.thepiratebay.org/4153741/Hardstyle_Spring_2008.4153741.TPB.torrent  -  Torrent file, Hardstyle tavaszi gyűjtemény (van benne egy kis Hardtrance és Hardcore is).

http://torrents.thepiratebay.org/4269650/Hardstyle_Summer_2008.4269650.TPB.torrent  -  Torrent file ez is, nyári gyűjtemény.

HARD.FM  -  Hardstyle online rádió, nagyon zsír
   winamp: Letöltés
   wmp: Letöltés

Jó töltögetést!

Szólj hozzá!

Címkék: zene magán hardstyle

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr84579276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása