HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

Sensor Base 3rd Birthday 2008.12.27 with DJ Luna, Rocco, Hardstyle Mafia

2008.11.16. 11:52 RobbeR

A Sensor Base-ről már többször írtam a blogban, de akit a legjobb barátunk, a Google hozott ide, annak elmondom: A Sensor az első magyarországi partysorozat, ahol HardStyle zenét játszanak. Több éve kezdődött az egész Denoiser (Deeroy) vezetésével, és akkoriban még csak a 3 rezidens (Denoiser, Gabriel Miller, Gregor X) pörgette a lemezeket, de ma már a buli kinőtte magát, és neves külföldi DJ-ket is meghívnak. Volt már Alphaverb, The Pitcher, The Scientist, Thilo, Mystery, ennek egy részén mi is ott voltunk. De!

A buli történetében viszont ez lesz az első eset, amikor nem a Kashmir/K2-ben, hanem a volt E-klub helyén, a népligeti Diesel clubban lesz megrendezve, és ez az első eset, amikor a HardStyle szcénában mindenképpen egyik top Dj-nek számító DJ Luna fogja elhozni a Qlimaxen és SensBlacken edződött skilljét Magyarországra, szóval akinek picit is tetszik a stílus, mindenképpen itt a helye.

Lunán kívül jön még Rocco és Hardstyle Mafia is, a maradék időt pedig a rezidensek fogják kitölteni a szettjeikkel. Ha valakit érdekel a buli, flyert itt talál, további információt pedig itt. Remélem az ajándékok kibontogatása, és a családi arcok meglátogatása után sokan eljöttök majd.
Ezt a lejátszót pedig Hardstyle Mafia honlapáról tarháltam:

1 komment

Címkék: buli éjszaka flyer magán hardstyle sensor base

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr53771603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziller 2008.11.16. 12:44:16

bazzeg jo ez a HM... xD de abban a trackben nem alphaverbbel nyomják véletlenül?:D
süti beállítások módosítása