HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

Untitled

2008.08.29. 01:20 RobbeR

Az utóbbi napokban/hetekben olyan sokminden történt velem, amiről kb. 6 posztot írhattam volna, ebben csak a kiba nagy lustaságom tartott vissza, amivel ha képes lennék energiát termelni, bizony a paksi atomerőmű komoly konkurenciát kapna. (Sőt, Czakoval együtt valószínűleg létrehoznánk egy újabb naprendszert). Volt egy rakás pókerparty, Vikinges spontán összeröffenés, Pestre mászkálás, Szolnokra mászkálás, Mászkálás csak úgy, Mászkálás advanced, Mászkálás Expert.

Az utóbbi két hétben kb 6 póker volt, ami majdnem mindig valaki másnál volt megrendezve. Olyasmi volt, mint a TV-ben az a főzős műsor, de itt a fő fogás általában egy chips, vagy egy mikróban elkészíthető popcorn volt (ez, és még a pirítós, amit el tudok készíteni segítség nélkül), viszont mindig volt sör, és mindig pénzben játszottunk, ami -tekintve, hogy majdnem mindig én estem ki legelőször- igen szarul érintett anyagilag, és a játékélmény sem volt az igazi, mellesleg sokan mondják, hogy idegesítő és olvashatatlan körmondatokban fogalmazok, ami szerintem nem igaz. Ezeken kívül volt még génkezelt-kutya támadás is Nagy Gabiéknál, aholis a Bobby-nak elnevezett köbméteres pitbulldog jött oda power-kedni (de czako egy vissza-mennyééééé felkiáltással elüldözte), Steve-nél pedig megtámadtak a gyilkos békák (bár még mindig jobban jártunk, mint Bandi -Sok Boldog Szülinapot-, akit egy gyilkos méhsereg támadott meg fűnyírás közben). Összességében jók voltak ezek az össznépi póker-estek, de azért lenne egy pókeres jellegű kérdésem felétek, mert ez nem igazán sikerült tisztázni: Van egy színem, a következő lapokkal: 5,6,9,D,A. Csabinak is színe van, a következő számokkal: 5,6,9,K,A. Ilyenkor felezünk, vagy Csabi viszi?

* A helyes választ beküldők között kisorsolunk egy Apple iSemmit olyan színben, amilyet a győztes akar, feltéve, hogy feketét akar.

Két póker között azért jutott idő meglátogatni az Újszászon nyílt új helyet: a Viking Internet Kávézót, amiről három dolgot kell tudni:

  • Nincs internet
  • Nincs kávé
  • Semmi köze a Vikingekhez

Szóval a névválasztás igen jól sikerült, ezúton is grat a tulajnak. A látogatás egyébként egy pénteki napon esett meg, amikor is Czako kb este tízkor nagy nehezen rábeszélt, hogy menjünk ki (mert úgyis kinn van Tulok, hurrá). Menet közben Szilivel is összefutottunk, aki épp akkor érzekett Újszászra a szupertitkos biológiai kisérleteket végző Béres Corporation-től, ugyanis ott dolgozik, mint a kutatási és fejlesztési osztály vezetője. Kb. fél órát álltunk a sarkon, míg végül sikerült rábeszélnünk, hogy tartson velünk, pedig ugyan olyan farmerban voltunk, ami nála felér egy kisebbfajta természeti csapással.

Mikor odaértünk a célterületre, a szelíd motoros fílinget keltő kidobó egy az egyben a bőrünk színétől tette függővé bejutásunkat a helyre, és ezt nem szégyellte kérdésbe fogalmazni sem (ezt a lépést amúgy a névválasztással ellentétben okos dolognak tartom).

Miután a kínávnatosan szexy napbarnított bőröm ellenére Access Granted-ed kaptunk a kapunál, egyből összefutottunk Andrissal, Bandival (gy.k: ez mindkettő ugyan az a név, csak más-más embert takar), Adrival (aki Szili hugát, és Bandi barátnőjét testesíti meg egy személyben) és Tulokkal, aki akkorra már valószínűleg be volt baszcsizva, ugyanis feltűnően jófej volt. Ennek hatására mi is nyomtunk egy pult-rusht, és czako beruházott 3 sörre, amiről azt kell tudni, hogy a 3 sör ára = (a nálam lévő pénz)/2, és tekintve, hogy Szilit is meghívogatjuk, bizony gyorsan elszállt annak az esélye, hogy elérjük a Tulok által képviselt tudatállapotot.

Amilyen gyorsan elszállt, olyan gyorsan vissza is jött a remény, méghozzá egy erősen ittas állapotban lévő fiatalember személyében, aki jó kis üzletnek tartotta, hogy elad nekem 1100 forintot, 300-ért (és hogy ne érezzem magam átbaszva, még a 300-ból is visszaadott 210-et). Így esett, hogy végül mégis sikerült bebaszni még Szilinek is, akinek -mint már említettem- 0 forintja volt. Amúgy ha véletlenül olvassa a blogot a jó üzleti érzékkel megáldott srác, nyugodtan keressen fel, hátha össze tudunk ütni más üzleteket is (van most épp vagy 5 ezer forint itt mellettem, ezért mennyit adna?).

Az est folyamán összefutottam Nándival, Andival (reméljük nem haragszanak meg érte, hogy belefogalmazom őket a posztba), akik mindketten általános iskolai osztálytársaim voltak, és így, hogy ott volt Tulok meg Szili, már rendesen olyan volt, mintha egy osztálytalálkozó Basic-en lennék. Amúgy Nándiékkal jól megbeszéltük, hogy majd összeröffenünk máskor is, de azóta is folyamatosan röffengetünk össze (de majd egyszer tényleg kéne). Arra is gondoltam, hogy csinálni kéne egy osztálytalákozó szerűséget (nem hivatalosan, csak úgy), hogy akit el tudunk érni, azt összehívjuk egy este valahova beszélgetni, facecheckelni, [inni]. Aki volt osztálytársam, és olvassa ezt a poszt, az jelezzen már nekem, hogy Ő benne lenne-e. Jelezhet általános és középiskolai osztálytársam egyaránt, mert a Pálfys arcokkal is szivesen összefutnék valamikor.

A következő poszt -a változatosság kedvéért- szintén arról fog szólni, hogy hogyan ünnepeltük meg egy kis alhoholfogyastással a félév kezdetét, illetve Bandi szülinapját, az az utáni meg nyilván a szombati házibuliról, ahol szintén iszunk.

8 komment

Címkék: barátok póker viking magán

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr88638675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

czako. 2008.09.06. 09:26:09

5,6,9,K,A: Ez egyébként milyen sor? Fibonacci? vagy wtf?


(tudom, tudom már megint okoskodok, de lásd be h igazam van :D)

RobbeR 2008.09.06. 11:42:45

Te miről beszélsz? xD

Sziller 2008.09.06. 13:04:36

Már ne is haragudj kedves Tamás, de sorrol nem beszél senki, hanem szín volt ott,akárhogy nézem. Gondolom az 5,6,9,A egyforma színből feljött, Robi felhasználta a Q-t ami nem rossz, de a király az jobb xD

czako. 2008.09.06. 18:19:55

Ideje lenne egy szemorvoshoz fordulni ... :)

RobbeR 2008.09.06. 19:06:02

Egyébként igazad volt, először tényleg el volt baszva, sort írtam szín helyett.
de már fixed.

czako. 2008.09.06. 19:23:40

vicces. igazán. de akkor már én is ajanlok : poker.zsuga.com/poker_lapok/poker_lapok.php közép tájt van amit keresel :)
süti beállítások módosítása