HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

Tanévnyitó week - Szerda, avagy "ez egy lakótelep"

2008.09.07. 10:46 RobbeR

Jelen pillanatban 2 dolog van, amit úgy kb fel tudok fogni a külvilágból, ezek pedig a következők:

  • Fáj a torkom, és olyan hangom van, hogy egy lightosabb maffiavezér kapásból benyalna, ha meghallaná.
  • Kurva nagy füst van odakinn [ami beköszön a szobámba is], biztos valami mezőgazdasági munkásember éget valamit a szomszédban. (Azok után, hogy egyszer egy láma szaladgált az udvarunkon, én már semmin nem lepődök meg. Azóta volt nyúl, sertés, és sündisznó is, ami szaladgált, meg a kurva sok macska, de az mindennapos.)

Na de kezdjük az elején. Leírnám a heti event calendart:

Hétfő: Beíratkozás a koliba @ BP
Szerda: Tanévnyitó party by Gyöngyi @ GyöngyiAlbérlet & Rio
Csütörtök: Bandi szülinap ünneplés @ Club Sipos & játszótér
Péntek: Piavásárlás szombatra @ TESCO és Pókerparty @ czako
Szombat: Házibuli Jászalsószentgyörgyön @ Siposék kecójában
Vasárnap: Beköltözés koliba


Ez a poszt a szerdai buliról fog szólni, amit Gyöngyvér rendezett a Mester utcától két eltévedésnyire eső albérletben. A tivornya 9-re volt meghirdetve, mi fél11-re már ott is voltunk (pedig első osztályú InterCity vonaton utaztunk, egy full üres vagonban.), de akkor még csak 1 ember volt ott, Gyöngyin kívül (bár nem tudom, Őt ki hívta meg. Mármint Gyöngyit, nem az egy embert). Előtte elugrottunk még az Arena plázában található Tescoba (ahol 3 dolgot nem szabad venni: kaját, műszaki cikket és semmit), és vettünk egy újfajta nagy kiszerelésű sört, meg mellé egy vodkát, hogy ne unatkozzon egyedül a sör a szatyorban.

Az Arena plázától a BKV elrepített minket a Mester utcához, onnan pedig elgyalogoltunk a Tompa utcán keresztül Gyöngyihez (visszafelé meg már inkább mi voltunk tompák, mintsem az utca). A party-crew Kanyosból, Zoliból (aki lóg egy rekesz sörrel, ugyanis nem tudta felszedni a híres énekesnőt, Lolát, akit a morrisons-ban látott - bevallása szerint rájött, hogy sokkal jobbat érdemel Lolánál), Zoli v2.0-ból, Srácból (akinek nem emlékszem a nevére, de azt tudom, hogy ugyanazon a tanyakezdeményen lakik, ahol Kanyos, de a település nevére sem emlékszem), Gyöngyiből, czakoból és belőlem állt. Ez első ránézésre nem tűnik túl soknak, ellenben sok jó ember kis helyen is elfér. Ez a mondás viszont egyáltalán nem illik ide.

Pici "micsináltálnyáron" és "mizuveled" típusú beszélgetés és chips-zabálás után elkezdtünk inni (alkoholt), lerakva ezzel a jelenlegi fizikai és tudati állapotom alapköveit (igen, ez egészen szerdáig nyúlik vissza). Nem kellett sok idő, hogy elérjük a mára már megszokottnak tűnő véralkohol-szintet, amit Kanyosék már szerintem valamikor a délután folyamán elértek. Odafelé menet amúgy vettem egy doboz cigit is, "úgysincs még elég bajom, szokjunk rá gyorsan a cigire" alapon, azt is elnyomtuk czakoval ketten ("ha én rászokok, szokjon rá czako is" alapon).

Egy ilyen kinti cigizés alkalmával esett meg, hogy egy felettünk található ablakból kiszóltak, hogy "ez egy lakótelep, és a hálószobák is pont ide néznek, kuss legyen pls", innenstől kezdve a "lakótelep" vált az est legnépszerűbb szavává. Annak ellenére, hogy egy szó/mondat folyamatos emlegetése józanul egyáltalán nem vicces, mi azért elég jól elszórakoztunk rajta, és faszán végigcinkeltük magunkat vele Pesten, beleértve a Riot is, ami egy fuckin' nagy szabadtéri szórakozóhely. A buli végén "ha már úgyis belekezdtünk, égessük magunkat mégjobban le" alapon angolul beszélgettem egy finn cserediákkal, aki magyar pólót viselt, és nigga beütése volt (cosmopolitan). Azt azért hozzá kell tennem, hogy a középfokú nyelvvizsgám ellenére nem sokkal vágom jobban a nyelvet, mint mondjuk az óhébert.

Egyébként ezen, és a tegnapi bulin is feljött témába az "alvó csaj dugása" keresőkifejezésről szóló posztom, úgyhogy ezúton is köszönjük a kifejezést beguglizó MuchoFace-nek a vidám perceket.

Miután Riós pályautásunk csillaga is leáldozott, elmentünk Gyöngyi házába, és aludtunk ~2 órát szerte szét a szobákban. Reggel leírhatatlanul jó érzés fogott el, amikor Zoli a tőle megszokott stílusban ébresztett minket (100-120 decibel ordítozás arcba). Ennél talán csak a Burger King-es "kaja" esett jobban, amit a keletinél toltunk.

A poszt egyfajta zárásaként egy stillszerű képet szeretnék veletek megosztani:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hét további eseményeinek megblogzása coming soon.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest barátok buli éjszaka lakótelep magán

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr55652008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása