HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

ITT A POSZT

2009.01.23. 09:32 RobbeR

Először is, amint látjátok, frissítettem a tagline-t, ugyanis mára ez a blog eljutott arra a szintre, hogy naponta beírja valaki az "alvó csaj dugása" keresőkifejezést az admin felületembe, tehát akkor legyen ez a blog névjegye. Erre igazán büszke vagyok, és köszönöm a kedves olvasóknak/kommentelőknek, hogy ezt együtt, közös erővel el tudtuk érni. Gombóc van a torkomban...

Másodszor szintén a kommentelőknek, illetve magamnak szeretném megköszönni, hogy Lilla az előző posztom óta nem köszön, és még sokáig sorolhatnám ezen blog előnyeit és hátrányait, de most nincs kedvem. A bomba igazából úgyis akkor fog robbanni, amikor anyám, vagy czako anyja rátalál erre a blogra, bár ahhoz előbb nem ártana nekik a számítógép POWER gombjára rátalálniuk.

/* BRÉKING NYÚZ - új információk 20080123 */
A munkatársam éppen most mesélte el, hogy kiskorában beleesett a WC-be, mert túl széles volt számára az ülőke. Mivel azt mondta, hogy ha már belefogalmazom a posztba, használjak legalább álnevet, ezért hívjuk most egész egyszerűen SNórának. (hopsz, véletlenül belinkelődött, nagyon huncut ez az admin felület).
/* BRÉKING NYÚZ - új információk 20080123 */

Egyébként most lett vége majdnem hivatalosan a vizsgaidősuckomnak, és 2009-ben még nem akadt olyan derék vizsgáztató/előadó széles-e eltén, aki kifogott volna rajtam (gy.k.: még nem buktam meg semmiből idén). Ez azért jó, mert az átlagom is elég erős lett, így valószínűsíthetőleg kapok majd ösztöndíjat is, amit mindenképpen nemes célokra fogok fordítani (támogatom vele a Brau Union Kft-t, fenntartva ezzel a nemzeti sörgyártás évszázados hagyományát és kiemelkedő minőségét).

Külön kiemelném az Algoritmusok és adatszerkezetek nevű tárgyat, ami nem olyan nehéz, mint ahogy hangzik, hanem sokkal nehezebb (főleg akkor, ha a vizsgára nulla tanulással mész be, és az előadó tanárt így face-to-face is pont ugyanannyiszor láttad). Éppenezért, amikor megkaptam a dolgozatom a fejlécen a "24 pont, kettes" szösszenettel, akkor hirtelen 2 dolgot határoztam el:

  • az előre megbeszélt esti bulin a mellettem ülő és kidolgozott tételt a vizsga közepén arcomba toló barátomnak, MAG-nak jelentős mennyiségű alkoholt fogok biztosítani
  • MAGAMNAK jelentős mennyiségű alkoholt fogok biztosítani

Ez utóbbi fényében el is küldtem czakot a TESCO-ba sörért, aki a küldetést olyannyira komolyan vette, hogy egy egész rekesszel a hóna alatt tért haza. Tuti, hogy legközelebb is ő megy a tescoba (egyébként nulla ujjamon meg tudom számolni, hogy a tanév során bekövetkezett TESCO-látogatások alkalmával mennyiszer jöttünk haza sör nélkül).

Szóval az est forgatókönyve így nézett ki: 9-kor találkozunk Gyöngyivel a Blahán (józanul), éjfélig nagyDiófában ivászat, utána morrison's 2...

Az est valójában így nézett ki: fél11-kor érkeztünk a Blahára (talajrészegen), majd a buszról Schwarzeneggeresen levetődve bementünk a mekibe (ezt a vetődést a külső szemlélő még akár vagánynak is hihette volna, ha eltaláltuk volna vele a busz nyitott ajtaját - így inkább a gáz jelzőt használnám rá). A mekiben meg is találtuk MAG-ot és Gyöngyit (MAG csak fél11kor érkezett BP-re, mert előtte egy gyöngyösi csajjal kúrt), akik ettek valamit, így én gyorsan le is csaptam a náluk található blokkra, és a WC felé vettem az irányt. A blokk nem arra kellett, amire gondoltok. Pisilni voltam, ugyanis 6 sör után a vizelési inger durván két vállra fekteti a szarásit. Sokat gondolkodtam, hogy ezt valahogy szebben kéne megfogalmazni, de aztán rájöttem, hogy tök fölösleges, úgy is mindenki tudja, hogy egy primitív paraszt vagyok. Ennek fényében a következő poszt szólhatna mondjuk az MTZ traktorokról, vagy a gravitációs budi-építés rejtelmeiről.

After that, miközben hagytuk elfelé a mekit, még lángolt bennünk egy picit a "hú de leégetjük magunkat itt az étteremben" érzés, de az ajtóhoz érve sokkal erősebbé vált az "úbazze, csak találjam el az ajtót" fíling.

A meki és a diófa közötti utat nem írom le, mert nem emlékszem, de arra igen, hogy elküldtek onnan minket mondván, hogy zárás van. Ezután elmentünk egy másik vendéglátó egységbe, ahol még rátöltöttünk az amúgy sem alacsony véralkohol szintünkre, és MAG-ét is turbóztuk egy picit. Jah, és vettem cigit is.

A morrison's-ig tartó utat sem írnám le, gondolom a villamoson is cinkbe raktuk magunkat...

A mor2 eme csodás éjszakán durván tömve volt, a hering effektus ráadta, ennek ellenére kurva jót buliztunk, 4-ig nagyjából ki is józanodtunk, és már csak pusztán a jó kedv tartotta bennünk azt a 6-8 sört, amit elfogyasztottunk. Volt olyan, hogy nekiálltunk csocsózni(!!) 3-an(!!), és aki kicsit is ismeri a csocsót az vágja, hogy ez nehézkes, viszont aki kicsit is ismeri czako-t, az vágja, hogy semmi sem lehetetlen. Nem volt lehetetlen pl az sem, hogy egyedül elvert minket Gyöngyivel, majd mászkáltunk a csocsó-asztal alatt, viszont amikor mi vertük meg őt, akkor Ő mászott, közben pedig Gyöngyivel érzéki csókot váltottunk győzelmünk örömére (csak kár, hogy semmit sem érzékeltünk belőle). Amikor czako nyert, vele nem váltottunk érzéki csókot.

Az est során fogadások is történtek: czako elhatározta, hogy ő troli-busz vezető lesz a nyári szünetben, amire először egy hanyattfekvéses ROTFL típusú röhögéssel, majd egy rekesz sörben való fogadással válaszoltam, ami a diplomaosztó napján jár le (tehát olyan 10-15 év múlva).

Czako és Gyöngyi is fogadtak valami nagyon huncut dologban (ami velem kapcsolatos), de nem tudtam kiszedni belőlük, mi az (ha az, hogy melyikőtök kúr velem 2012-ig, akkor czako, akár már be is szerezheted Gyöngyi nyereményét).

6 komment

Címkék: barátok elte élménybeszámoló magán

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr64897149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

czako 2009.01.23. 22:50:17

Ha már így megszólítottál a posztból, most válaszolnék is. Gyöngyivel is fogadtam a trolibusz vezetésben, valamint a másik "huncut" dologban is, viszont nem akarok veled kúrni. Még egy REKESZ SÖRÉRT SEM(!!!).

más:
Ha megnyugtat nekem, mint kommentelőnek se köszön Lilla, pedig az igazából nem is én voltam, csak valaki aljas mód használhatta a böngészőmet...

Trenton 2009.01.24. 17:54:32

Hehe, ez jó volt.
Megnéztem SNóra kolléganődet, nagyon aranyos hölgyemény. Kérdezd meg tőle légyszi, hogy mennyi ideig ült a kakiban, amíg észrevették a hiányát, és mivel töltötte addig is az időt?

Lillát puszilom, hátha attól megkönnyebbül, elérhetőségeimet megkapta?

RobbeR 2009.01.24. 18:16:28

Még nem volt lehetőségem átadni Neki, mert -mint mondtam- nem hogy beszélni, köszönni sem hajlandó :P
De mivel tudom, hogy titkon olvassa a blogom, ezért 2 dolgot üzennék Neki ezúton (ha már más úton nem megy):
- Trenton elérhetőségeiért levélben/MSN-en érdeklődhetsz nálam (ne adj isten átjössz a 10 méterrel odébb található szobácskádból, de ez tényleg csak a legvégső esetben)
- Ha úgyis arra jársz, tedd le a sapkámat az ajtó elé, kopogj be és szaladj el. KÖSZI!

czako 2009.01.25. 02:49:14

Csak azért nem mondom, hogy szerdán vagy cütörtökön ne gyere, mert akkor ott vagyunk mind ketten, mert ugyse jönnél át még véletlenül se.

Gyöngy_alakóházból 2009.01.28. 15:15:43

Na jólvan, azért most már kicsit visszafoghatnátok magatokat, kezditek túlzásba vinni ezt a Lilla-cinkelés dolgot. A neki szánt üzeneteidet azért megtűzhetnéd egy bocsánatkéréssel Robi,amiért "kissé" sértő voltál, különben fájdalmas lesz neked a fogadás:D

RobbeR 2009.01.29. 12:28:54

Fogadjunk egy rekesz sörbe, hogy nem mered elmondani, mi a fogadás
süti beállítások módosítása