HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

A 7

2008.10.19. 16:23 RobbeR

Geges egy olyan felsőbbéves IK-s arc, akinek minden ELTE-s vagy kolis rendezvényhez van valami köze, meg szerintem egy csomó 2-4 betűs csuklásra emlékeztető mozaikszóval elnevezett egyesület/önkormányzat/társaság elnöke/alelnöke/tagja is, szóval a lényeg, hogy jó sok mindenkit ismer, és sok mindenbe van beleszólása, ami az egyetemmel kapcsolatos.

A Dokk egy klubhelységgel és megfelelő tisztségviselőkkel rendelkező kollégiumi klub, ahová le lehet járni gangelni, inni, bulizni, vizipipázni, teázni, filmet nézni, és szinte minden nap rendeznek valamit a klubhelységükben.

Séró a Dokk újdonsült elnöke (eddig Geges volt). Nevét állítólag a mindig divatosan bezselézett hajkoronájáról kapta.

Vízipipa egy olyan cucc, amit ha cigi helyett szívok, akkor el tudom hitetni magammal, hogy nem élek egészsgtelen életmódot. A tüdőm kevésbé hiszékeny típus.

Barnabás egy elsőéves, aki minden este máshol hempereg, attól függően, hogy a kollégium melyik szektorában van valamiféle rendezvény (fontos tulajdonsága, hogy akár egy palacsintasütésen is képes KO-ra innia magát). Elmondása szerint tud teleportálni: egyik pillanatban még felest tol, másikban már egy teljesen más helyen ébred fel, ami csak az esetek 10%-ban a saját ágya.

Most, hogy tisztáztuk az alapfogalmakat, már senki nem fog parse error-t tolni olvasás közben, feltéve ha a a <magyar_nyelv> és az <eddigi_posztok> library be van importálva az arcába.

A hét (ami ezen sorok írásának pillanatában már a múlt hét) első felében kiderült, hogy a jövő héten (ami a jelenlegi hét), két darab ZH-t is írni fogok, az egyiket Algoritmusokból, a másikat pedig Matalapból, amiről azt kell tudni, hogy second chance alapon tolom, tehát már a második kurzusfelvételem (nem volt belőle keresztfélév). Tekintve, hogy erre a kurzusra laza 4-5 Analízis épül, igencsak illene megincsálni idén, hacsak nem akarok még vagy 10 évet az egyetemen tölteni. Ezt a tényt nyilván felsőbbéves újszászi ismerősünk és szobaszomszédunk, Ézsiás is felismerte, amikor az első ZH-ra menet a liftben összefutva és a helyzet részleteit felvázolva csak ennyi volt a reakciója: Az baj. (Tényleg baj, de az, hogy másodjára végzem a kurzust, és még most sem tudok szart se, az bizony még nagyobb baj - ha így haladok, akár a saját elsőszlött fiammal is egy évfolyamra járhatok majd.)

Na, komolyra fordítva a szót, szerdán bebasztunk. Csütörtökre volt betervezve (sőt, volt olyan időintervallum, amikor azt hittük, szerdán és csütörtökön is bebaszunk), de az egyéb okok miatt elmaradt, viszont szerdán meg egyéb okok miatt basztunk be, úgyhogy az egyéb okok igencsak a spanunk lett a szerdai-csütörtöki napokon.

A szerdai egyéb okot Barnabásnak hívták, aki 11 óra körül egy kishajóval a homlokán behempergett a szobánkba, és ránkdobott egy invite-ot, a lenti gólyaavató bulira, a Dokkba (a kishajó filccel volt odarajzolva, még mielőtt valaki azt hinné, hogy a Titanicot egyensúlyozta a fején, vagy valami). A kishajó okát/célját sajnos többszöri kérdezés után sem sikerült kideríteni attól a 3-4 elsőévestől, akiknek a véralkohol-szintjüket összeadva nyilván meghaladnánk a 100%-ot. Az invite dobás, és Barnabás sikeres kiguringatása után czako jött a szokásos szöveggel, hogy "csak gyerünk le, gyerünk má le", amit nyilván egy while ciklusba ültetett, ami addig fut, amég bele nem egyezek. Ezt a programot amúgy elég sűrűn meghívja.

Lementünk hát, és találtunk is annyi részeg embert egy helyen, hogy akár a saját házibulimon is lehettem volna, azzal a külömbséggel, hogy itt mindenkinek volt piája, csak nekem nem. Mivel czakonak se volt, ezért jött az építő jellegű ötlettel: menjünk ki a Tescoba piát venni. Namármost, nem tudom, mennyire ismeritek a BKV kalandjainkat, de ha már olvastátok őket, akkor nyilván a Ti szátok sarkában is megjelenik egy pici mosoly annak hallatán, hogy czako és én éjszaka BKV-vel (!!!) megyünk ki a fél órányira található TESCO-ba. Mivel én is olvastam már ezeket (50%-át én írtam, 100%-át átéltem), ezért bekészítettem 3 napi hideg élelmet és egy hálózsákot is az útra, biztos ami biztos.

Az utazás várakozáson felüli volt, íme a statisztikák:
 - 7 darab percet várakoztunk
 - 0 darab rossz buszra szálltunk
 - 1 darab vodkát vásároltunk
 - 0 darabszor vesztünk össze út közben

Ezzel a stattal be is írtuk magunkat a saját kis történelemkönyvünkbe, mint ahogy azzal is, hogy a vodkát kb 8-10 perc alatt pusztítottuk el, ami nagyon komoly, Barnabáséhoz hasonló tudatállapotot eredményezett. Innenstől kezdve volt egy kis idő, amire nem emlékszem, de nem voltam azért annyira vészesen kész.

Másnap arra ébredtem, hogy elaludtam az összes bejárásra méltó órámat, és olyan szomjas voltam, hogy az összes ásványvíz sírva menekült a hűtőből, amikor kinyotottam. Ezen kora hajnali órákban (délután kettőkor) hívott fel Geges, hogy lenne-e kedvünk staff-tagnak lenni az aznapi IK gólyabálon. Miért is ne?

A helyszínre érve derült ki, hogy mit is fogunk valójában csinálni: Biztonsági emberek leszünk, hajnali 4-ig. Természetesen a következő okok miatt senki sem mert balhét kezdeményezni az est folyamán:

  • Hivatásos biztonsági szolgálat jelenléte (5%)
  • Kigyúrt dokkmunkás felsőtestem látványa a security staff tagok között (95%)

Nem tudom, hogy ki szervezte a bulit, de ezúton szeretnék neki gratulálni: Egyszerre maximum 15 embert láttam a 200 fős tánctéren, miközben a Supernem és a Heaven Street Seven nevű zenekar játszott, szegények valószínűleg még nem léptek fel ilyen kevés embernek. Elővételben 18 darab jegy kelt el. Amellett, hogy full gáz volt, még anyagilag is bukta, de sebaj.

Az buli hangulatának csúcsa az volt, amikor a két kirendelt busszal mentünk bejárni az ELTE kollégiumokat, ahonnan -a tervek szerint- embereket kellett volna elhoznunk a "buliba", és nekünk az volt a feladatunk, hogy fenntartsuk a rendet a buszokon, ami -tekintve, hogy a két busszal összesen 0 darab embert szedtünk össze- pont testhezálló feladat volt számunkra. A második fordulóval (amin már nem mi voltunk a biztonsági emberek) már sikerült 3 embert összeszedni...

Hajnali kettőkor már az emberek nagy része elzúzott, és a HS7 zenekar félmázsás dobjainak és gitárjainak kinti autóhoz cipelése után zúztunk is haza.

RobbeR

Szólj hozzá!

Címkék: buli pia magán koli gólyabál

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr60721655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása