HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

Névnapozás Gyöngyinél - The force of nagytakarítás

2009.01.13. 14:30 RobbeR

Szégyellem magam, amiért régen nem írtam, de sajnos vizsgaidősuck van, és vagy vizsgázok, vagy a következő vizsgára készülök (persze valójában a vizsgákat is és ezt a blogot is leszarom, de hogy nézne már ez ki nem áthúzva [anyámnak az áthúzott rész elolvasása szigorúan tilos és életveszélyes]). Szilveszter óta csak 1 darab buliban voltam, méghozzá Gyöngyinél névnapozni, de ez sem volt olyan igazi ivós buli, a következők miatt:

  • nem ittunk (!!!! vazze)
  • nem buliztunk

Tehát ivós buli helyett nevezzük inkább csak jó hangulatú beszélgetésnek, Gyöngyi albérletében. Azt azért hozzá kell tennem, hogy amikor legutóbb voltunk Gyöngyinél, akkor 6 pár zoknim és egy fél lábam veszett oda, ugyanis a padló -valószínűleg az évente másfél-két takarítási mennyiség miatt- úgy ragadt, hogy egy T34-es tankot, 2-3 német katonával és jópár tomahawk töltettel a fedélzetén is lazán csapdába ejtett volna. Ha Gyöngyi egyszer rendesen felmosna, valószínűleg találna új bútorokat, asztalokat, vagy esetleg egy rég elveszettnek hitt emeletet vagy szobát is sikerülne neki feltárni.

A lényeg a lényegben: Gyöngyi névnapja alkamából -állítása szerint- kitakarított (ezt a szót használta), ami nagyrészt igaz is volt, mivel most csak a nappaliban található székek/asztalok voltak mozdíthatatlanul hozzágyógyulva a padlóhoz, elmozdításuk csak az alattuk található padló-darabbal együtt lehetséges, de mivel ezt a témát már -mind szóban, mind itt a blogon- kellőképpen kiaknáztam vicceskedés szemponjából, írok inkább magáról a rendezvényről is valamit.

9-re hívott minket Gyöngyi, fél11-re már ott is voltunk, hónunk alatt egy üveg meggyes Bacardival, amit Gyöngyinek hoztunk névnapjára. A meggyes bacardi amúgy ~4000 FT-ba kerül, tehát a többiekhez képest, akik 2 üveg pezsgőt (István), és semmit (LILLA) hoztak Gyöngyinek ajcsiba, erősen túlköltekeztük magunkat /vajon miért mindig piát veszünk Gyöngyinek?/. Amúgy a bulira eljöttek a szilveszterkor "megismert" arcok is, included a házigazdák (István, István - bár erre nem tenném rá a nyakam), Lilla, czako és én. Mivel szegény Lilla is ott volt, ezért mondanom sem kell, hogy miről szólt az este: Lilla sztorizott, czako és én pedig ott baszogattuk, kötöszködtünk vele, ahol tudnunk (jó arcok vagyunk, nem?). Eme baszogatást hívatott folytatni az alábbi néhány sztori by Lilla, a teljesség igénye nélkül, egyes szám első személyben:

1, Mentem a villamoson, és egy pasi kiszúrt magának, egész végig engem nézett, juj de jó. [comment by én: vagy csak az útvonaljelző táblát nézte, amit pont eltakartál a melleddel]
2,
Most dobott ki a pasim, és mikor kiderült, hogy megbukott az egyik kurzusán, jól ki is nevettem [comment by én: jól kibasztál vele].
3, Írt iwiw-en egy fiú, a következő üzenettel: "Székesfehérváron ilyen szép lányok laknak, mint Te? mert akkor odaköltözök..". Ezt ki is írtam az MSN nevembe. [comment by én: hátha a településfejlesztési hivatal kitüntetést ad SZFV lakosságának növeléséért]

Ezúton várjuk a tehetséges szobrászok jelentkezését az ignaczrobert[kukac]gmail[pont]com-ra, akik szívesen megformáznák Lilláról a szerénység szobrát.

A szokásos Lilla vs mindenki fight mellett amúgy jól telt az este, olyan 2-3 óra felé a többiek elmentek a Cool-ba, mi meg -mivel józanul nem megyünk semmiféle szórakozóhelyre, ahol nem HS megy (ennek ellenére mégis sok budapesti szórakozóhelyen megfordultunk már, mivel mindig be vagyunk baszva)- vissza a koliba.

BRÉKING NYÚZ:
Szoktátok olvasni a napiszart? Nevetséges és elképesztő, hogy mik vannak! Ha ennek a blognak van EMO látogatója, az küldjön már magáról képet a fent említett email címre (ami manuális redirect útján a napiszar postafiókjában fog kikötni:P). Valamint küldhettek témákat is emailben, amiről szeretnétek itt olvasni. Lehet tech jellegű téma is.

3 komment

Címkék: blog barátok élménybeszámoló magán

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr41874921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trenton 2009.01.15. 10:54:36

Mi ennek a Lillának az iwiw-es fellelhatősége? :)

czako 2009.01.18. 23:14:10

Olyan rég okoskodtam már, itt az ideje: a T34es orosz, a tomahawk pedig amerikai, ráadásul a '70es évek közepén fejlesztették ki, amikor ugye a II. VH nak már vége volt vagy 25 éve. Persze lehet arra gondoltál, hogy a németek ellopták a tankot, majd elkezdtek campelni, közben persze átalakították a tankot tengeralattjáróvá (esetleg hajóvá vagy repülővé) és csortak egy ilyen amerikai csodát is maguknak...


Lilla iwiw adatlapja:
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8990431

RobbeR 2009.01.18. 23:29:33

jajaja pont így gondoltam.
süti beállítások módosítása