HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

Szolnok individual tour v1.0

2008.07.06. 16:32 RobbeR

Tegnap ültem itthon, mellettem csillogott-villogott az összes fáradtágos munkával megkeresett pénzem (390 forint), és akkor jött Csabi barátom MSN-en (akinek ezúton is szeretnék boldog névnapot kívánni), hogy menjünk már be Szolnokra. Mint kiderült, Tulok majdnem olyan fasza anyagi heyzetben volt, mint én, bár végülis ketten már tudtunk volna venni 2 vonatjegyet, és olyan 0,346153846153846153846153846153846153846 sört (calc.exe). Nem tudom mit szólt volna az aradiban a 8/10-es jócsajsági indexet súrolgató pultos csaj, ha odaállítok, hogy ennyi sört kérek. Valószínűleg Parse error-t dobott és rebootolt volna, ismervén a jócsajsági index és a matematikai ismeretek közötti összefüggéseket...

Na, de a motiváció csodát tett, és mindketten tudtunk ZS-t szerezni, úgyhogy jól be is mentünk szolnokra a 21:15-nek látszó 21:25-ös hajóval vonattal. Czakó barátomnak rajta kívül álló okok miatt szar kedve volt, de gondoltuk, hogy majd pár sör után még szarabb kedve lesz. Így is lett.

Szolnokon először az automatához mentünk, mert Tominak annyi pénze van, hogy már nem fér el nála, tehát bakkártyán tartja. Aztán mentünk az aradiba. Közben Tulok kb. 30adjára is elmondta, hogy ő majd megy a kék angyalba, 2-3(!!!!) percre, mert ott vannak a haverjai. De később kiderült, hogy nem csak a kék angyalban vannak a haverjai, hanem Magyarország egész területén, olyan 100-120 fő/négyzetkilométeres sűrűséggel. Miután az aradiba értünk, Tulok elmondta a kékangyalos terveit még vagy 50szer, czako meg a megivott sörök miatt bekapcsolta az élőhalott üzemmódot. Csak akkor emelte fel a fejét, amikor a 9/10-es néni miniszoknyában a pult előtt iszogatott. Csabival -akinek középső neve Casanova- közben megbeszéltük, hogy ki milyen extrém helyen dugott már. Mármint csajjal (a kezeink nem számítanak).

Az aradi után Tulok számára elérkezett az est fénypontja, ugyanis elindultunk a kék angyal nevezetű vendéglátó egységbe. Menet közben minden kékes árnyalatú fényreklámra azt hitte, hogy az a kék angyal bejárata. A nevéből ítélve valami buzibárra számítottunk(ez megmagyarázta volna Tulok emberfeletti vágyát, hogy találkozzon ott a "barátaival"), de mikor beléptünk, egészen elképesztő látvány fogadott. Az ízléses fa berendezés mellett a helység közepén található "tánctéren" 2 olyan csaj táncolt egymással, akik a 10-es jócsajsági skálán ugyanannyit értek el, mint amennyit a mezőgazdasági mérleg skáláján tonnában mérve: 1-et. Végülis, valamilyen szinten tényleg buzibár volt (ha rendszeresen oda jársz, tuti, hogy inkább buzi leszel).. Egyébként, ahogy Tulok megérkezett, a haverjai egyből átmentek a Zanzibárba (én is átmentem volna a helyükben), de csak miután valaki vett mindenkinek egy sört(nekem is). Viszont nekem már nem kellett (wtf???), ezért czakonak adtam, aki inkább töltött volna el egy romantikus éjszakát a 2 csaj valamelyikével, minthogy a sör kárba vesszen. Ezek után navigációs képességei erősen lecsökkentek, jókedve viszont ezzel egyetemben nőtt.

A kék angyalból való távozás közben a köbméteres pultoscsaj (aki egyébként hasonlóan jócsaj volt, mint a fent említett 2) megfenyegetett minket, hogy ha nem fizetjük ki a sörösüvegek árát(!!!), akkor ránk fekszik. Na, ettől annyira megijedtünk, hogy mindannyian a pénztárcához kaptunk, de mivel Csabi volt a leggyorsabb, 120 forinttal lefizette, aztán sietve távoztunk a helyszínről.

A következő állomás a Gang volt, ahol a számtalan jótulajdonságaim közül a csocsó-skillemet csillogtattam meg. Tulok eközben a csocsóasztal-alatt-mászó skilljét csillogtatta, de annyira, hogy odafenn már nem kellett felmosnia a Gang-es bácsinak. Közben czako "ha szomjas vagy, akkor igyál, ha nem vagy szomjas, akkor előzd meg" alapon elfogyasztott még vagy 2 sört, megerősítve a jókedvét, és megalapozva a későbbi(piáról lecsúszós) zombi expert üzemmódját. Czakonak egyébként sok külömböző üzemmódja van, majd lehet, hogy erről is írok egy külön POST-ot.

Miután meguntuk a Gang-et, Csabi a.k.a Casanova kitalálta, hogy gyerünk már el az Ibizába, mert ott most buli van, meg egy csaj is, akivel találkozni akar. Gondoltuk, mi nem vagyunk semmi rossz megjavítói, felkerekedtünk a Gangben összeszedett régi ismerősökkel, újdonsült bebaszcsizott barátainkkal, és elindultunk a Tiszaparton, az alig egy-másfél kilométerre található Ibizába. Közben elhaladtunk volt iskolánk, a Pálfy előtt, ahol meglátogattuk az ötödévben felhúzhatós lámpabúra alá elültetett sonkás szendvicsünket, és meglepve tapasztaltuk az új élet alakulását, amit láthatólag utódaink tovább neveltek helyettünk. Ha így folytatják, pár éven belül a saját lábán tudja majd elhagyni bölcsőjét Pálin (Azért kapta ezt a nevet, mert alapból sonkásszendvics-pálinkát akartunk belőle főzni, de aztán olyan aranyos lett, hogy megesett rajta a szívünk. A nevet egyébként Pászti Péter volt osztálytársunknak köszönhetjük)...

Miután fájdalmas búcsút vettünk Pálintól, folytattuk utunkat az Ibiza felé, és megérkezés, és tánctérre bejutás után megfogalmazódott bennem, hogy miért nevezték el a szórakozóhelyet a spanyol szigetről: Sokan vannak és kibaszott meleg van..

Ami tényleg igaz, mert odabenn olyan meleg volt, hogy egy ember el se tudja viselni. Még szerencse, hogy mi többen mentünk...

Ezután természetesen Tulok lespanolt a fél tánctérrel, én meg a DJ-vel és a mellette álló fotóssal, akik volt osztálytársaim. (Nekik is közük volt Pálin fogantatásához, el is morzsoltam néhány könnycseppet a társ-szülők láttán).. Czako kezdett rácsúszni az Élőhalott expert fílingre (mert a rajta kívül álló ok is ott volt az Ibizában, barátnőivel együtt), ezért vett még egy sört. De sajnos az sem segített, főleg miután Tulok is lespanolt a Czakon kívül álló okokkal.

A kedvenc részem az volt az est folyamán, amikor egy srác olyan csereüzletet ajánlott nekünk, hogy ha adunk tüzet, ő ad cigit. Ebből következett, hogy ideiglenesen én is nikotinista lettem, pedig se tüzem, se cigim nem volt. De ha elgondolkodunk, ezzel a sráccal, és néhány mázsa vihargyújtóval komoly befektetést lehetne varázsolni.

4 óra körül indultunk el az Ibizából, hogy a fél5-ös vonatot elérjük. Az Ibiza to állomás crew a következő arcokból állt: Csabi húga(Erika), Erika barátnője, Dóri, Dóri nővére, Dóri barátnője (csak Dóri nevét tudom, ezért használom őt a default hivatkozási pontnak), Csabi, Tulok, én. Czako már egy kamikaze akció keretein belül elment haza egyedül a 4 órási vonattal (ez a Walking Dead Expert utolsó stádiuma, a vakmerő cselekedet, ami azért tekinthető veszélyesnek, mert tavaly Tulok hasonló akciójakor egy kisebbségi közösség támogatva lett ~10ezer fonrinttal). Dóri olyan fasza magassarkú cipőben jött, hogy egy idő után le is vette, és hozta a kezében(gondolom a szembejövők így jobban felfigyelnek a cipő egyedülálló szépségére). Tulok eközben Dóri lábszagára utaló poénokkal dobta fel menetelésünket, a lány igen nagy örömére. Az állomás környékén 3-4 Andrássy úti tüntető rohant el mellettünk hangos "Ezek jönnek utánunk" kiáltások közepette, szólni kellett volna nekik, hogy már elég messzire futottak, itt tuti nem találják meg őket  a rohamrendőrök.. A vonaton csak reménykedtünk, hogy a ~10 ember közül valaki ébren marad Újszászig (hogy felkeltse a többit).. Hazafelé gyönyörű napfelkeltében lehetett részem, csak nem nagyon tudtam rá odafigyelni, mert gyakoroltam a sétálva alvás skillem.

//UPDATE
A kék angyal nem buzibár!

2 komment

Címkék: barátok élménybeszámoló magán

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr2555840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

czakotamas 2008.07.06. 22:58:07

Huh egy csomó mindent hozzáfűznék ehhez, kezdjük mondjuk azzal, hogy nagyon diplomatikus ez a "rajtam kívül alló ok" megnevezés, de szerintem ahogy bonyolódott a történet sokan rájöttek, hogy mire is célzol ezzel, főleg akik ismernek ... Folytatásképp, mint az mutattam volt @ állomás ca. 105 HUF és 7 EUR volt nállam, mint költő pénz, ami még a vonat jegyre sem lett volna elég (nc hogy akkor kinek is megy jol). Többet inkább nem fűznék hozzá mégsem akit érdekel az úgyis tudja wtf? meg amugy se az én blogom, hogy egy komment a postot megszégyenítő hosszúságú legyen[mellesleg kaptam meghivot csak nem tom, hogy lehet használni (proginfo rulZ)]

Dia 2008.07.28. 18:54:00

Fúú nagyon jóó .. a végén már könnyeztem a nevetéstől xD
süti beállítások módosítása