HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

Celeb party&Jeges Est - Díszitsük fel az arcunkat HOWTO by Kanyos

2008.11.21. 17:32 RobbeR

Czako átlagos heti programja:
Vasárnap: Megérkezünk a koliba, Ő gombfocizik.
Hétfő: 13:30-ig alszik, majd bemegy egyetemre 14:00-18:00-ig. Hazajövés után 04:00-ig gombfocizik.
Kedd:  15:00-ig alszik, majd felkel, és hajnalig gombfocizik (közben reggel 8-tól este 8-ig órája van). Néha kimegy WC-re, és nagyritkán kajál.
Szerda: Kedd este elhatározza hogy bemegy a 08:00-kor kezdődő Web-fejlesztés gyakorlatra. Miután dél körül felkelve kellőképpen kiidegeskedi magát, hogy megint nem ment be, gombfocizik.
Szerda este: Itt van egy elágazás: vagy bebaszik valami bulin, vagy gombfocizik 04:00-ig.
Csütörtök: Az előző pár nap megerőltető volt - úgy dönt, gombfocizik egy kicsit.
Péntek: 09:00-10:00ig bemegy egyetemre, majd hazautazik Újszászra.

Én átlagos heti programom:
Vasárnap este: Megérkezem a koliba, elmegyek a boltba, majd hazajövök és baszogatom czakot, hogy mi a fasznak gombfocizik állandóan.
Hétfő: Bemegyek egyetemre 14:00-16:00-ig, majd hazajövök és megnézek 4-5 filmet.
Kedd: Egész nap a gép előtt ülök, közben pedig baszogatom czakot a gombfocival. Délre bemegyek egyetemre.
Szerda: -||-
Csütörtök: -||-, VAGY 10-re bemegyek egyetemre, aztán találkozom egy <=15 éves csajjal.
Péntek: 09:00-10:00ig bemegyek egyetemre, majd hazamegyek.

A fentiekből nagyon jól látható, hogy az én lustaságom nem éri el czakoét, de azért legbelül reménykedem, hogy ezt a blogot se az én anyám, se czako anyja nem olvassa, mert ha megpillantanák ezt az időbeosztást, valószínűleg kapnánk tőlük egy több hónapos HW BAN-t otthonról. Ennek tükrében át is megyek az asztali géphez, és kitiltom az összes fellelhető böngészőből ezt a domaint. 

Amúgy ez a hét sem hozott túl sok meglepetést számunkra, az időbeosztásunkhoz úgy-ahogy tartottuk magunkat, az egyetem ugyanolyan messze van, mint eddig, az előadásokon még mindig szar a hangosítás; itthonról nem hallani amit a tanár mond. De azért mégis volt egy meglepő fordulat, méghozzá kedd délután: Barnabás alias 'Jumper' józanul(!!!!!!!!44444444444) kopogtatott a szobánk ajtaján. Azért még mielőtt bárki is nagyon meglepődne, leírom, hogy bebaszásra invitált minket, méghozzá az esti Celeb-partyra, ahová amúgy is lementem volna.

Nem terveztem, hogy iszok, ahhoz képest 3-4 sör mégiscsak beleakadt az arcomba a buli ~11 órai kezdete előtt, utána pedig N számú macifröccs, ahol az N-ről emlékezet hiányában csak annyit tudunk, hogy >=4. Következő kép az az, hogy reggel felkelek az ágyamban fekve abban a ruhában, amiben este lementem, és akkor ennek a bulinak a blogzását itt információ hiányában be is fejezném. Viszont a Jeges Est!

Szerda este került megrendezésre a 3 kari kori muri, ami -a kikúrt módon idegesítő neve ellenére - az egyik legjobb ELTE rendezvény, de mi csak egyszerűen Jeges Estnek hívjuk. Az a lényege, hogy az ELTE kibéreli a WestEnd jégteraszt, és ott tolja 2-3 kar a korcsolyázást. Ez nagyon fasza is lett volna, ha a team 80%-a nem csak a TV-ben látott volna korcsolyát azelőtt. Na mindegy, a poén kedvéért elmentünk annak reményében, hogy majd szétröhögöm magam a hempergéseken (mert kárörvendő geci vagyok), persze mindemellett én is kb félszer korcsolyáztam azelőtt, tehát tőlem is várható volt volt, hogy a jeget arccal fogom feltörölni.

Azzal kezdődött az egész, hogy kb 1 órát álltunk sorba a korcsolyabérlésért, utána pedig még egy fél órát eltöltöttünk azzal, hogy felinstalláljuk a lábunkra a korcsolyákat. Kanyos és czako már az est ezen részén is az elesés határait feszegette, de végül sikerült elkecmeregnünk a jégpályáig. Amúgy akik ott voltak: Gyöngyi, Kanyos, Dávid, Zotyesz, Zoli v2.0, Győző (Kanyos lakótársa) és még 1-2 arc, akiket nem nagyon ismertem. Ebből aki tud korcsolyázni: Zotyesz.

Czako, Kanyos és én az első fél órát azzal töltöttük, hogy a pálya szélén állva támasztottuk a palánkot, nehogy eldőljön. Egy idő után azonban ez igen unalmasnak bizonyult, ezért beálltunk a körmenetbe, jelentős akadályt biztosítva azoknak, akik tudnak korcsolyázni (a "beálltunk" szót a szó szoros értelmében kell venni, az elindulás képességének tökéletes hiányában mást nem nagyon tudtunk csinálni). Amúgy Dávid és Zoli v2.0 is tudott korcsolyázni, tehát tulajdonképpen csak mi voltunk lámák, de hálistennek még mi is jobban toltuk, mint Lilla (aki 100%-osan rá volt utalva arra, akibe épp kapaszkodik), pedig ez nagy szó.

Egy idő után, amikor már kellőképpen azt hittük, hogy tudunk korizni, elkezdődtek a véletlenszerű események, mint például a megállás és kanyarodás képességének hiányában történő cserbenhagyásos gázolás, palánkkal közelebbi kapcsolatba kerülés, de az estet minden szempontból Kanyos koronázta meg, aki a jégben hagyta az arcának lenyomatát az utókor számára (nem kis mennyiségű vért juttatva ezzel a pálya melletti fűbe).

Volt még pár dolog, de mivel ez a poszt röpke másfél hete íródik, ezért ezt a témát itt döglött ügynek tekintem, úgyis lesz még Jeges est idén, amit majd megpróbálok részletesebben és gyorsabban megblogzani.

2 komment · 1 trackback

Címkék: magán celeb party jegesest

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr71781585

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: https://kingsevensunglasses.com 2018.08.02. 01:38:16

6 tipp, merre kirándulj a gyerekekkel idén tavasszal - Hello Miskolc

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

waccamár 2008.12.04. 11:23:10

nah hát ilyen jegest van szegeden is, minden héten kedden...
múltkor el is indultunk rá 4en, de mivel gabihaveromnak és nekem valami hihetetlen mód tömegundorunk van (ő elkedvtelenedik, ideges lesz, belőlem meg előjön a tömeggyilkos ösztön), azért már a villamosmegállóban éreztük hogy valami nem jó... mikor azt hittük hogy már mi sem férünk fel a villamosra, utánunk kb még 15ember bepréselődött, egymás intimszféráját nyaldostuk, közben a tömött villamoson keveredett a piaszag a fingszaggal, de a legjobb az volt hogy ha 2 embernek egymástól 5méterre volt helye, akkor is beszélgettek, ordítva... mikor a végállomáson leszálltunk szembesültünk a kb 40méteres sorra, benézve a csarnokba pedig cca. 1000emberrel, úgy döntöttünk hogy ez nem nekünk való, és ugyanazzal a lendülettel és villamossal mint amivel jöttünk, el is indultunk vissza. szerencsére a fing és piaszag annyi idő alatt nem szállt ki a villamosból, úgyhogy hazajutni is élmény volt.

Daniel 2008.12.09. 15:23:12

Nacsá!
Régen írtam ide, hú :)
Amúgy nagyon változatos az életetek czakóval a koliban, mióta én elhúztam.
süti beállítások módosítása