HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

Tanévnyitó week - Csütörtök, avagy Bandi BDay

2008.09.08. 21:34 RobbeR

Az előző rész tartalmából:
Gyöngyihez házibuliba menés, bebaszás, rióba menés, magunkat leégetés, ez egy lakótelep levés, kussoljatok kikiáltás, hálószobák pont ide nyílás.


A szerdai buliból csütörtökön 10am környékén hazaesve elhatároztam, hogy akkor még nem alszom, inkább majd este, ugyanis aki sokat alszik, keveset él, ha nem tudtátok volna (ráadásul a vonaton hazafelé is kialudtam magam [~1,5 óra], szóval minden OK volt). Ettem, regenerálódtam, beküldtem agyba 3-4 liter hideg ásványvizet, megnéztem pár filmet stb stb, és egyszer csak -olyan 8pm felé- megcsörrent a telefonom. Sziller volt, aki invite-olt a nem messze fekvő Sipos vendéglátó egységbe, mert Bred Bandi Bellicknek hétfőn volt a szülinapja, és most ünnepli. Mondtam Szilinek, hogy megyek, megadom a respektet Bandinak, de semmi piálás, nehogy véletlenül alkoholista legyek.

Ahhoz képest, hogy 1 sör volt a maximális "mennyit iszok ma" limit, Bandi rögtön azzal kezdte, hogy meghív 1 deci jägerre (!!!), mivelhogy ők már ittak két felest, és be kell hoznom. Erről az elhatározásáról sehogysem lehetett lebeszélni, pedig minimum 1 másodpercig tiltakoztam ellene! Hajthatatlan volt.

Berakták elém, de kísérő nélkül input only módban nem igazán ment volna az 1 deci tömény arcba tolása, ezért beszereztem egy sört a jager utáni időkre. Közben még nyavíkoltam egyet, hogy milyen szarul vagyok, hátha megesik rajtam a szívük, de nagyon úgy tűnt, hogy a kocsmából csak két módon juthatok ki: részegen, vagy holtan. Tehát mit volt mit tenni, leküldtem a jagert két részletben, plusz még közben reload-olták a készletet, így még egy feles termett előttem hirtelen.

Amúgy a kocsmában a mi team-ünkön és a pultoson kívül még egy ember volt fellelhető, aki valamilyen okból meghívott mindenkit egy abszintra. Amikor ez történt, már kezdett felelevenedni az előző éjszakai tudatállapotom, ezzel együtt felszínre tört a jóltitkolt alkoholizmusom is, ezért a laza 70-80%-os feles már olyan volt, mintha fél deci vizet innék, ellentétben Bandival, akinek annyira ízlett a vacsora, hogy úgy érezte, meg kell mutatnia nekünk is, ravasz erdei állat formájában (ezek után érdekes módon csak egy darab puszit kapott Adritól, azt is arcra) .

Ekkor nagy bánatunkra a pultos bejelentette, hogy záróra van, hagyjuk el a helységet. Már épp ment volna haza mindenki, amikor kipattant a fejemből az ötlet, hogy az előző pókerezésről még maradt nálunk otthon egy kis jäger (fél üveg), gyerünk ki a közeli játszótérre, és igyuk meg (érdekes jelenség, hogy minél többet iszom, annál jobban remeg a kezem, annál több pia megy a pohár mellé, ezért annál kevesebbet iszom ==> Minél többet iszom, annál kevesebbet iszom).

A játszótérre elkísért minket tesóm, és a srác is, aki meghívott minket abszintra. Róla kiderült, hogy villanyszerelő, tesómról meg az, hogy jobban csúszik neki a jäger, mint nekem. Szilinek egy idő után támadt egy jó kis ötlete: gyalogoljunk át JBH-ra (gy.k: Jászboldogházára) a sínek mentén. Itt jegyezném meg, hogy JBH légvonalban legalább 7 km, de sínvonalban simán van tíz, tehát elég érthető, hogy miért nem aratott osztatlan sikert az ötlet (egyébként tavaly, egy hasonló est keretein belül átgyalogoltunk JBH-ra. Visszafelé már vonattal jöttünk, reggel 8-ra otthon is voltam.). A nem túl népszerű fogadtatás ellenére Szili -két lábon járó ötlettárház lévén- kis gondolkodási idő után újabb ötlettel rukkolt elő: sétáljunk el Szolnokra (ami egyébként nem tudom, hogy mitől lenne jobb ötlet a JBH-nál, tekintve, hogy Szolnok 20 km-re van). Az ötlet hasonló sikereket aratott, mint az előző.

Kicsit később még beszéltem valami nőnemű egyeddel Szili telefonjáról, de a telefonbeszélgetésre nem igazán emlékszem. Majd egy kicsit sergőztünk a játszótéri sergő-equipment-en (igazi 20 évesek módjára), és a másnapi tescoba-menés részleteit megtárgyalva hazamentünk.

Next event blogzása coming soon.

3 komment

Címkék: barátok szülinap magán jager

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr86654642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziller 2008.09.12. 11:59:06

Hozzátenném még azt is, hogy a helyi vendéglátó egységben( nevezzük sipos kocsmának)volt 1 kalandvágyó férfi is aki ádáz csatát vívott a kocsmában található "félkarú rablóval", és a hősies küzdelemben úgy kb 113.000 HuF lett a jutalma, bezzeg ő nem hívott megminket 1 körre xD

Gege 2008.09.12. 19:58:13

Üdv!

1: a történeteiden szakadok. irtó hatalmas arcok lehettek, de az írás skilledet kiemelném. Grat!
2: az abszint fincsa dolog.

Respect!
Jó blogzást! 1 rendszeres olvasód

nati 2008.09.13. 09:48:19

elképesztő miket műveltek csak így tovább!!!!
még egy rendszeres olvasód!
süti beállítások módosítása