HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

Első megpróbáltatás - NEDVES EST - cölibátus failed

2008.11.07. 13:02 RobbeR

A posztban nem fogok semmiféle olyan dolgot írni, ami a magánéletemmel kapcsolatos, szóval azok a jóarc, mindig vicces és szép, casanova NAGYKAN cicafiú gigaórás barátaim [főleg akinek a neve "Sz"-el kezdődik, és "ilárd"-ra végződik], akik a magánélet-labdacsok elkapása miatt töltötték le az oldalt, egy kattintással el is tudjak tudják hagyni azt, ráadásul egyből a kedvenc oldalukra navigálhatnak. Viszont ha a kedves Olvasó személyleírása nem illik a fent megfogalmazottakra, akkor meg azért hagyja el az oldalt, mert ez a poszt úgyis szar lesz.

Na, most, hogy mindenkit elüldöztem, ide akár időjárás-jelentést is írhatnék (úgysem olvassa el senki), de ha már úgyis leírok valamit, akkor legyen valami köze hozzám, tekintve hogy ez az én blogom, másrészt gecimód egoista is vagyok, szóval más blogjába is tuti magamról írnék. So, NEDVES EST!!!4444

A Nedves Est egy olyan évente 2x megrendezésre kerülő ELTE által szervezett buli, ami évente 2x kerül megrendezésre, és az ELTE szervezi. A nevéből is kiderül, hogy valami köze van a vízhez, bár én azon kevesek közé tartozom, akik első hallásra valamilyen szexuális jellegű dologra asszociáltak belőle. Tavaly sajnos kihagytuk mindkettőt, de mint utólag kiderült - nem kellett volna. ULTRAKURVA jó volt /ULTRAKURVA jó=new melléknév - jelentése: nagyon jó, kiemelkedően jó/.

A csapat keménymagjának fele (Gyöngyi, czako, én) a gigantikus szervezetlenség ellenére Kanyosnál kötöttünk ki (3 percre a házuktól már szóltunk is neki, hogy megyünk), de mielőtt bármit is csináltunk volna, elmentünk a non-stopba piát venni. Aki ismeri a cölibátusos sztorimat, az nyilván rájön, hogy az est ezen pontján komplikációk adódtak, de itt még ki is bírtam egy fuckin' kólával, ellenben Gyöngyi vett egy bort, czako pedig 5 sört. Mikor beléptünk Kanyos palotájába, a következő kép fogadott: Zoli és Kanyos félmeztelen -egy üveg borral a kezükben- Children of Distance-t hallgatnak, az ágyon a lepedő meg gyűrött (ezt a gondolatmenetet itt nyitva is hagyom, mindenki értelmezze, ahogy akarja).

Az albérletben töltött idő alatt több dolog is történt, de ez a több dolog bizonyos százalékban összefügg:

  • Gyöngyi bebaszott
  • Kanyos bebaszott
  • Zoli bebaszott
  • czako bebaszott
  • RobbeR a fenti eseményeket free-look spectatorban nézte

(Aki kitalálja, hogy melyik a kakukktojás, az fizethet nekem egy sört.)
Ám amikor eljött a pillanat, hogy indulnunk kell (mert megy a busz), és czakonak még maradt 2 söre, mit csinál ilyenkor reflexből? Megknál az egyikkel, hogy elfogyjon. Természetesen NEM-et mondtam, de aztán megfenyegetett, hogy kiönti, én pedig nem hagyhattam, hogy ilyen bűncselekményt kövessen el - így sikerült is megszegni a nem egész 2 hete megfogadott cölibátusomat. FASZA!

A 99-es buszt mindenkinek melegen ajánlom, főleg éjszaka : a 8. kerület szívében kanyarogva betekintést nyerhetünk Budapest egyik legszebb kerületébe, valamint élvezhetjük az ott élők meleg vendégszeretetét. Ha teheted, vigyél magaddal minél több pénzt, telefont és egyéb értéketet, hátha tudod támogatni valamelyikkel a LUNGO DROM alapítványt, mint ahogyan azt Tulok is megtette pár éve (~8ezer forinttal, a Jóisten áldja meg az adakozó lelkét!).

A kőbánya-kispesti uszodához könnyedén odataláltunk, főleg azért, mert sokszor jártunk már arra - munkaügyben (!!!), erről majd a jövőben lesz egy kifejtő poszt remélhetőleg (amúgy a cég vezetője [ahol dolgozunk] a blogom rókainstallálós részét olvasva a következőt mondta: "Ha lesz céges buli, Ti nem lesztek meghívva").

Az uszodába lépve csomagellenőrzés: a végbélnyílásunkon kívül mindent ellenőriztek a kidobók. Zolinak sikerült becsempésznie egy üveg bort (!!!). Az előző két mondat között ÉN ebben a blogban nem kívánok párhuzamot állítani, de mellékinformációként elárulom, hogy a bor normál 0.7l-es kiszerelésű volt.

Odabenn átöltözés után egyrészt mindenki elájult a Schwarzenegger-t megszégyenítő testemtől, másrészt volt szauna, nagy és langyos vizes medence, és egy kis térdig-érő vizes, ami előtt DJ Winamp-shuffle-mode nyomta a zenét. Mi az imént említett 3 helyszín között ingáztunk, attól függően, hogy hol voltunk legutóbb, és hogy épp mihez van kedvünk. A szauna volt a best, ahol kb 30 ember sűrűsödött be egy 5x5 méteres helyiségbe, mellesleg 90-100 fok volt - celsiusban (ez picit felelevenítette a nyári Jász-plasztikos élményeinket).

/*Időbeli ugrás: CZAKO aranyköpése (30 másodperce mondta egy szar vicc hatására) */
 "Bennem nem ébresztette fel a szunnyadó oroszlánt, ami a röhögést indukálja"
/*Időbeli ugrás vége                                                                                        */

Készült egy csomó kép, amik majd valahol fenn lesznek, és a rólunk szólók pedig meg majd nyilván az IK-blogban lesznek megtalálhatóak. Mint azt Ti is levághattátok, a cölibátusnak itt vége, amit mi sem bizonyít jobban, hogy jelen pillanatban is ~2 liter sörön vagyok túl. Még egyvalamit szeretnék leírni, mégpedig a péntek éjszakai Népligeti metrómegállóban létrejött párbeszédet egy vicces kedvű BKV ellenőrrel, akitől az utolsó metró indulási időpontja után érdeklődtünk:

Mi: - Meddig jár a metró?
Ellenőr: - Hát itt például Kőbánya Kispestig.

Szólj hozzá!

Címkék: buli elte strand magán

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr37755604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása