HTML

RobbeR tech és magánblogja

kontakt:RobbeR at RobbeR pont hu

Egyéb publikálások: Elte-IK blogja
saját weboldal: RobbeR.hu

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Indafotós képek

Friss topikok

Linkblog

Összegzés

2008.08.19. 00:45 RobbeR

Ha most azt írnám ide, hogy ma nem voltam másnapos (gy.k.: a "ma" jelentése ezentúl mindig a legutóbbi felébredés és a jelenlegi időpillanat között eltelt időintervallumot jelenti, ezen a blogon), akkor bizony hazudnék, tehát nem írom, mer most minek hazudjak. Viszont rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok alkoholista (még akkor sem, ha az augusztus 20.-a, mint olyan, teljes mértékben racionalizálta számomra a megfelelő mennyiségű sör és vodka elfogyasztását). Persze a sör, vodka, vagy bárminemű alkohol elfogyasztását mindig racionalizálja valami, ha más nem, akkor a "most vagyunk fiatalok, igyunk vazeg" mentalitás. Kíváncsi vagyok, mit fogok kitalálni, ha már fiatal se leszek. Erre vonatkozóan várom az ötleteket kommentben, emailben, IRL, postán, MsN-en vagy szájhagyomány útján.

A másik dolog, amire rá kellett jönnöm, hogy egy poszt megírásának elkezdése számomra 2 esetben könnyű feladat:

  • Ha be vagyok baszcsizva
  • Ha másnapos vagyok

Egyébként a mai napot azzal kezdtem (negyed 1kor), hogy odabasztam az itthoni ásványvíz-készletnek, miközben muterom magyarázott valamit és arcom elé tolt kaját (utólag átgondolva az élethelyzetet nyilván azt akarta hogy egyek, az anyák amugy is mindig ezt akarják), de inkább megfogtam mégegy kis ásványvizet (~3-4 liter), és a környezetem felé közvetített tökéletes és teljes érdektelenség mámorában visszamentem aludni. Az álmom már majdnem nyomott egy resume-t, de fél egykor csörgött a telóm emlékeztetője, hogy 1-re(!!) fodrászhoz megyek. Ettől boldog lettem, nagy örömömben el is dobtam a telómat, azóta a 9-es számjegy bejuttatása a készülékbe olyan nagy erőfeszítéseket igényel, hogy akár olimpia sportágként is szerepelhetne.

Nah, de hogy mondjak is valamit, ne csak beszéljek: tegnap fél9 környékén érkeztem meg a megyeszékhelyre egykori Jász-plasztikos munkatársaink, valamint Tulok és Czako társaságában. A munkatársaink -akik egyébként nagyrészt Tápiószeleiek- megfelelő példát szolgáltattak az est további részére alkoholfogyasztás és hangulat-ügyileg, ki is tűztem magam elé célul a hasonló tudatállapot elérését, vagy legalább megközelítését. A többiek "elmentek" a Tiszaligetbe (de mint utólag kiderült, csak a Prontóig jutottak), mi meg czakoval elmentünk megnézni a tüzijátékot, mielőtt vendéglátó egységet választottunk volna magunknak.

A tűzijátékok zseniálisan vitelezték ki, kb. 3szor hitte azt a közönség, hogy vége, de kis szünetek közbeiktatásával mindig folytatódott. Ez tipikusan annak a példája, hogyan basszuk át emberek ezreit (bár ebben a sportban szeretett miniszterelnökünk és David Copperfield után csak bronzérmesek lehettek a szervezők ezzel a megmozdulással). Ennek eredményeképp mi (és még szerintem mások is) a 20-25 perces tűzijátékból kb. 10 percet láttunk. (amugy a görögtűz nem a végén szokott lenni???). Czakonak ez a 10 perc is elég volt arra, hogy olyan fényképeket csináljon, ami pont a két rakétarobbanás között feketéllő eget ábrázolja. Mondtam is neki, hogy ennyi erővel holnap este is jöhetünk tűzijátékot fényképezni.

Miután a rendezvénynek "vége" lett, elindultunk a jólmegszokott aradi(vendéglátó 1ség) felé, útközben pedig találkoztunk Szilveszterrel, aki czako unokatesója. Mondta, hogy Ő is jön majd az aradiba, így is lett. Nem emlékszem pontosan, hogy hány feles-sör párosítást ittam (valójában utána egy jódarabig már semmire sem emlékszem). Majd kérek support-ot ezzel kapcsolatban Czako-tól, nem mintha Ő, vagy Szilveszter tudott volna a világáról. Azt tudom, hogy képhiba-keresőset is játszottunk (és el is kúrtuk rögtön az első pályát), sőt, csocsóztunk is, amit józanul se tudok. Ezekután el is döntöttem magamban, hogy lehetőleg mellőzni fogok mindennemű kocsmai játékot részegen.

Következő tervezett checkpoint az Ibiza nevezetű hely lett volna, ami annyira tömve volt, hogy kajak nem engedtek be. Gyorsan fel is hívtuk Karcsit (aki már benn volt), hogy jöjjön az outdoor részleg peremére, kitervelni, hogy jutunk be. Első ötlet czako szájából hangzott el, miszerint kössék össze a gatyájukat pólóikat, és ezt használva kötélnek majd mi felmászunk (az ibiza a tiszapartról nézve magasított helyen van, de ezt aki már járt ott, úgyis tudja). Mondanom sem kell, hogy ennek az ötletnek a megszületése komolyan kapcsolatba hozható czako véralkohol-szintjével, kapcsolatba is hozom. Második ötlet már sokkal ésszerübb volt: hívjuk fel a DJ-t, hogy vigyen be. Felhívtuk, azzal kezdte, hogy "bocs de nem tudlak behozni". Ezután nagy bánatunkban le is fényképeztünk valakiket, akiknek mondtuk is hogy hol lesz fenn a kép, majd update-elem ezt a posztot, mert a média még letöltés alatt áll.

Mit volt mit tenni, átmentünk a Sziesztába (bár ne tettük volna), ahol egy fergeteges Jennifer Lopez és társai party-ban lehetett részünk, ami ráadásul szabadtéri volt. Láttam egy gyereket, aki úgy táncolt, mint maga Jennifer Lopez, öcsém, hova korcsosult ez a világ. Ezen a szórakozóhelyen esett meg az alábbi paradoxon is: Én -aki nem dohányzom- rábeszéltem czakot -aki szintén nem dohányzik-, hogy vegyen cigit. És vett..

Aztán -elhagyva a helyet- még 12-13 éves lánykák is a nyakunkba ugrottak. Róluk is van kép, de azt inkább nem teszem fel ide (nem azért, mert szívemen viselem a személyiségi jogaikat -13 évesen mászkálnak seggrészegen egyedül, meg is érdemelnék-, hanem mert idióta fejem van rajta).

Kb ennyi volt az est, de van még egy csomó minden ami történt velem (pl mult héten a GPS biatorbágy helyett egy kukoricaföld közepére irányított minket, de ezt esetleg egy másik posztban)

UPDATE:
A képek a gyerekekről a jobb oldali menüsor "Indafotós képek" dobozában található.

A következő poszt techjellegű lesz.

RobbeR

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://robber.blog.hu/api/trackback/id/tr25622333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Henrick 2008.08.23. 18:21:17

1. Comment ^^ /Ez amolyan gyerekes-s volt./
Nah de Hello Bello :-) Frankó Blog, nem is tudtam , hogy ama "költői" vénával is megáldottak RobbeR :-)
Mi mást is írhatnék, hogy csak így tovább./sablon kedvéért/ Jóféle!
Wad Szegeden majd megleslek, kiváncsi vagyok rád is ^^

Henrick 2008.08.23. 18:35:15

U.i.:
Hogy a témában is szoljak vmi :)
"Kíváncsi vagyok, mit fogok kitalálni, ha már fiatal se leszek."
Nos sztem akkor a módosult "mentalitás" fog rád hasonulni. - "Nemcsak a húszéveseké a világ" címszóval. ^^

Maxi 2008.08.23. 23:47:38

Beadnám pályázatom a
"Kíváncsi vagyok, mit fogok kitalálni, ha már fiatal se leszek." felhívásra.
Egy örök indok:
Az emberi szervezet 87%a víz. Ezt én is soknak találom, ezért most tölts hozzá egy kis pálinkát.

Egy rendszeres olvasó

RobbeR 2008.08.24. 18:50:27

Henrik: majd egyszer (mikor otthon vagy) hívjá fel és gyerünk be városba, rég kottáztunk xD
Maxi: xDDD

nati 2008.08.25. 14:51:04

Kíváncsi vagyok, mit fogok kitalálni, ha már fiatal se leszek." kapcsolatba: az élet olyan mint a motor be kell rugni és akkor már működik! vagy az is jó szlogen hogy egyszer élünk!
süti beállítások módosítása